X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne czy ovu was stresuje?
Odpowiedz

czy ovu was stresuje?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • weronika86 Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2013, 15:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    niestety dzieje sie tak dlatego ze mam zbyt duzo czasu...dlatego przydalaby sie kruszynka zebyte ovufriendowska luke wypelnic :)

Fipsik lubi tę wiadomość

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • Fipsik Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2013, 14:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie podobnie - bezrobocie wprowadza mnie w obłęd siedzenia na OF.

Co do mężczyzn.. Mój mąż lubi śledzić wykresy innych babek i patrzeć czy przy serduszku danego dnia jest np biegunka albo gazy... Śmieje się i szuka ekstremalnych takich dni. :) Albo szuka wykresów, gdzie jest najwięcej serduszek. Jeden znalazł przez cały cykl przynajmniej po jednym dziennie. I mówi "widzisz, jak on ma dobrze?"

zAgatka lubi tę wiadomość

c55fcsqv7zvb1aan.png
    gyxw8u69g8jufhg3.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 grudnia 2013, 14:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2016, 16:40

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 grudnia 2013, 14:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2016, 16:40

Fipsik lubi tę wiadomość

• ChciałabymJuż Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2013, 00:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja przyznam, że bardziej stresowały mnie starania o dziecko gdzy zaznaczałam tylko na ovu temperaturę, objawy i inne. A od kiedy zaczęłam patrzeć na inne wykresy, komentować to jakoś mi sie zrobiło milej. Bardziej zaczęłam koncentrować się na innych, żeby ich wesprzeć, pogratulować, a nie na tym czy mam o 0,1 wyższą czy niższą temp. Poza tym bardzo mnie pociesza, gdy widzę, że kolejnej udało się zajść w ciążę, po kilku lub więcej miesiącach starań :) To bardzo miłe :)

zAgatka lubi tę wiadomość

dqprupjyo7wwzfuq.png

thgfe6hhvbp6j415.png
1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ