X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne czy ovu was stresuje?
Odpowiedz

czy ovu was stresuje?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • weronika86 Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2013, 15:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    niestety dzieje sie tak dlatego ze mam zbyt duzo czasu...dlatego przydalaby sie kruszynka zebyte ovufriendowska luke wypelnic :)

Fipsik lubi tę wiadomość

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • Fipsik Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2013, 14:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie podobnie - bezrobocie wprowadza mnie w obłęd siedzenia na OF.

Co do mężczyzn.. Mój mąż lubi śledzić wykresy innych babek i patrzeć czy przy serduszku danego dnia jest np biegunka albo gazy... Śmieje się i szuka ekstremalnych takich dni. :) Albo szuka wykresów, gdzie jest najwięcej serduszek. Jeden znalazł przez cały cykl przynajmniej po jednym dziennie. I mówi "widzisz, jak on ma dobrze?"

zAgatka lubi tę wiadomość

c55fcsqv7zvb1aan.png
    gyxw8u69g8jufhg3.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 grudnia 2013, 14:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2016, 16:40

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 grudnia 2013, 14:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2016, 16:40

Fipsik lubi tę wiadomość

• ChciałabymJuż Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2013, 00:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja przyznam, że bardziej stresowały mnie starania o dziecko gdzy zaznaczałam tylko na ovu temperaturę, objawy i inne. A od kiedy zaczęłam patrzeć na inne wykresy, komentować to jakoś mi sie zrobiło milej. Bardziej zaczęłam koncentrować się na innych, żeby ich wesprzeć, pogratulować, a nie na tym czy mam o 0,1 wyższą czy niższą temp. Poza tym bardzo mnie pociesza, gdy widzę, że kolejnej udało się zajść w ciążę, po kilku lub więcej miesiącach starań :) To bardzo miłe :)

zAgatka lubi tę wiadomość

dqprupjyo7wwzfuq.png

thgfe6hhvbp6j415.png
1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedobór kwasu foliowego - zaskakujące wyniki badań

Niemalże każda kobieta starająca się o dziecko ma świadomość, że podczas starań oraz w czasie ciąży powinna suplementować kwas foliowy. Jednak najnowsze doniesienia lekarzy wskazują na duże problemy z jego przyswajalnością. Co to oznacza? Niedobór kwasu foliowego - jakie mogą być tego skutki? Nawet pomimo zażywania kwasu foliowego, kobiety w dalszym ciągu mogą być narażone na ryzyko chorób/powikłań związanych z jego niedoborami. Jak temu zaradzić? Przeczytaj najnowsze doniesienia i zalecenia ginekologów.  

CZYTAJ WIĘCEJ

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ