Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne czy przyrost beta hcg nie jest zbyt niski?
Odpowiedz

czy przyrost beta hcg nie jest zbyt niski?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • wiki1990 Znajoma

Wysłany: 4 lipca 2022, 15:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej robiłam beta HCG 30/06 wynosiło 8896, dziś 04/07 powtarzałam i wynosiło 15847 czyli przyrost wg kalkulatora jest chyba zbyt niski, co myślicie, czy któraś z Was miała taki przypadek? Wizytę mam dopier 14/07/2022 wcześniej byłam 28/06 we wtorek, nie było jeszcze serduszka, lekarz ocenił ciąże na początek 6 tygodnia wtedy... Dajcie znać co myślicie jedną ciąże już poroniłam, ale wtedy betę miałam chyba na max poziomie 4000 najwyższą...

• Ivanka93 Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2022, 15:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przy takich wartościach nie bada się już bety bo ona zwalnia po 1000 a po 6000 jeszcze bardziej czekaj spokojnie na usg. U mnie w 5+5 nie było jeszcze nawet zarodka a w 6+5 już było serduszko.

🙋‍♀️31 & 🙋‍♂️33

07.2020💔
    07.2021💔
    11.2021💔

🩷 01.01.2023 🌈

age.png
  • wiki1990 Znajoma

Wysłany: 4 lipca 2022, 18:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Strasznie się boję przez to poronienie, które miało miejsce i chyba trochę przez to fiksuje... wizyta dopiero 14/07 - czekamy...

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ