X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne czy przyrost beta hcg nie jest zbyt niski?
Odpowiedz

czy przyrost beta hcg nie jest zbyt niski?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • wiki1990 Znajoma

Wysłany: 4 lipca 2022, 15:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej robiłam beta HCG 30/06 wynosiło 8896, dziś 04/07 powtarzałam i wynosiło 15847 czyli przyrost wg kalkulatora jest chyba zbyt niski, co myślicie, czy któraś z Was miała taki przypadek? Wizytę mam dopier 14/07/2022 wcześniej byłam 28/06 we wtorek, nie było jeszcze serduszka, lekarz ocenił ciąże na początek 6 tygodnia wtedy... Dajcie znać co myślicie jedną ciąże już poroniłam, ale wtedy betę miałam chyba na max poziomie 4000 najwyższą...

• Ivanka93 Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2022, 15:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przy takich wartościach nie bada się już bety bo ona zwalnia po 1000 a po 6000 jeszcze bardziej czekaj spokojnie na usg. U mnie w 5+5 nie było jeszcze nawet zarodka a w 6+5 już było serduszko.

🙋‍♀️31 & 🙋‍♂️33

07.2020💔
    07.2021💔
    11.2021💔

🩷 01.01.2023 🌈

age.png
  • wiki1990 Znajoma

Wysłany: 4 lipca 2022, 18:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Strasznie się boję przez to poronienie, które miało miejsce i chyba trochę przez to fiksuje... wizyta dopiero 14/07 - czekamy...

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

"Nie mogę zajść w drugą ciążę" - czym jest niepłodność wtórna?

Gdy wspomnienia z porodu zaczną blednąć, a pierworodny synek lub córeczka wyrosną z etapu pieluch i kaszek, pojawienie się myśli o dalszym powiększeniu rodziny najprawdopodobniej będzie tylko kwestią czasu. Niestety, nie każdej kobiecie udaje się zajść w ciążę po raz drugi. Dlaczego tak się dzieje? Czym jest niepłodność wtórna i jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ