czy to ciąża?
-
przed okresem czyli przed czwartkiem:)było mi słabo i bardzo nie dobrze te objawy trwają do teraz;/tylko ze miałam okres, ale też był coś dziwny.Zawsze miałam czerwony okres a teraz miałam jasny róż;/w 3 dzień myślałam że mi się już skończył bo nic prawie nie było i tak było przez 2 jeszcze kolejne dni!
robiłam sobie test w sobotę i wyszło ze nie jestem!tylko czytałam ze czasem te testy są słabe -
aniulek wrote:a i zapomniałam dodać że zawsze mam okres obfity! i w trzeci dzień co robiłam test był też obfity a potem właśnie słaby i nadal ten jasny róż
to, że okres był inny niż zazwyczaj nie oznacza ciąży. ja też raz mam słabe plamienia, raz mocniej krwawię i jest to chyba zupełnie normalne. nie sądzę byś była w ciąży, ale jeśli chcesz rozwiać wszystkie wątpliwości zrób test z krwi betaHCG i będzie wszystko jasne.Rozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
1 IUI- 10.01.17 - ????? (@ 25.01)
-
w każdym laboratorium właściwie, np. w pobliskim szpitalu.Rozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
-
strażaczka90, a Ty nie robiłaś testu ciążowego po tym jak Twoja miesiączka okazała się tylko plamieniem? może Ty w ciąży cholerka jesteś? po test i to już!!!Rozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
-
chmurreczkaa wrote:strażaczka90, a Ty nie robiłaś testu ciążowego po tym jak Twoja miesiączka okazała się tylko plamieniem? może Ty w ciąży cholerka jesteś? po test i to już!!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2014, 17:59
-
po takim czasie to nawet z popołudniowego moczu wyjdzie druga krecha. może zrób teraz, będziesz wiedziała na czym stoisz trzymam kciuki Kochana
nie chcę Cię przesadnie nakręcać, ale mdłości by pasowały w tym czasie sprawdź dziewczyno i rozwiej wszystkie swoje wątpliwościWiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2014, 18:02
Strażaczka90 lubi tę wiadomość
Rozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
-
polkosia wrote:Ja bym nie wytrzymała
ja też nie, w życiu jeśli to ciąża to wyjdzie Ci nawet test zrobiony o tej godz, minęło już tyle czasu, że nie masz na co czekać. A jeśli to tylko złudna nadzieja, to powiedz mi, po co nią żyć dalej? Czym szybciej się pozbierasz tym szybciej zaczniesz nowe starankaRozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
-
hej, dziewczyny, czy mogę być w ciąży? wedle tego kalendarzyka: http://dniplodne.schorzenia.info/ - powinnam mieć okres 2 tygodnie temu, zwykle mi się nie spóźniał, ale prawda jest, że ostatnio mialam dużo stresów, mało jadłam itp. Nie chcę panikować, ale kompletnie mi się nie układa z partnerem i ciąża będzie dla mnie katastrofą... Chyba boję się nawet zrobić test.
-
nick nieaktualny
-