X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Czy to już nie ma szans na owulację
Odpowiedz

Czy to już nie ma szans na owulację

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Kaskaes Koleżanka

Wysłany: 17 marca 2021, 19:11

Cytuj  /     /  Zgłoś

Hej wszystkim :) byłam o gina w poniedziałek prawy pęcherzyk miałam 21 lewy 16 lekarz kazał mi przyjść w środę dziś mówi że prawy zmalał i czy czułam owulke ale lewy urósł do 21 dał zastrzyk i kazał się przytulać. Nic z tego nie rozumiem czy jest jakaś szansa w tym cyklu jeszcze? :/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2021, 19:11

• awE Autorytet

Wysłany: 17 marca 2021, 19:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej,

Wg mnie prawy się zapadł po przerośnięciu. Z niego raczej nie będzie uwolnione jajo, ale wiadomo, że organizm jest niesamowity i różnie może być, więc nie można niczego wykluczyć.

Co do lewego - chyba na nim się trzeba skupić w tym cyklu - wg mojego gina bardzo dobra wielkość na podanie zastrzyku i jak najbardziej warto się starać, bo zapowiada się u Ciebie piękna owulacja 😊

Powodzenia ✊

Kaskaes lubi tę wiadomość

23.12.2020 - ⏸️ 🍀
    03.01.2021 - 💔6 tc
    04.01.2021 - pierwsza (i ostatnia) wizyta :(

---
    24.05.2021- sono-HSG - lewy jajowód drożny, prawy udrożniono
  • Kaskaes Koleżanka

Wysłany: 17 marca 2021, 19:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dodam że w tamtym miesiącu była owulacja z prawego jajnika, poronilam ciąża biochemiczna sama się oczyściła, dziś dal mi zastrzyk -ale nic konkretnego o tym prawym nie uslyszalam i martwię się ponieważ staramy się już rok i miesiąc temu jeszcze to poronienie ;(

• Kaskaes Koleżanka

Wysłany: 31 marca 2021, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej właśnie dostałam okresu 4 dni przed spodziewana miesiączka jestem załamana, chyba powoli wpadam w depresję

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Planowanie ciąży, czyli o tym jakie badania przed ciążą warto wykonać

Planowanie ciąży to ważny moment w życiu każdej kobiety. Zastanawiasz się jakie badania przed ciążą warto wykonać? A może warto pomyśleć o dodatkowych szczepieniach? Co zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na zdrową, szczęśliwą ciążę? Przeczytaj, które szczepienia musisz zrobić jeszcze przed rozpoczęciem starań, a które spokojnie możesz zrobić nawet będąc już w ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ