Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Czy to mogło być plamienie implantacyje???
Odpowiedz

Czy to mogło być plamienie implantacyje???

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • martyna1989 Ekspertka

Wysłany: 24 października 2013, 17:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kobietki :) Pisze tu po raz pierwszy, pierwszy tez miesiac staramy sie o dzidziusia, kochalismy sie codziennie od 12dc do dzis (23dc), od 19 dnia cyklu strasznie zaczely bolec mnie piersi, powiekszyly mi sie strasznie gruczoly po boku - z jednej strony mialam guzek wielkosci jajka, przez dwa dni mnie strasznie mdlilo i zbieralo na wymioty, w tym czasie tez po stosunku zauwazylam ze mialam delikatne , rozowe plamienie, ale bylo ono tak slabe ze nie bylo widac nawet na bieliznie tylko podczas badania szyjki zostawal mi kremowo rozowy sluz z takimi jakby strzepkami skory w srodku - nie wiem jak to opisac. Dzis mam 23 dzien cyklu, temperatura od trzech dni 36,5, wczesniej nie mierzylam wlasnie w tym cyklu. Wczoraj i dzis robilam testy ale wyszly negatywne,objawy wszystkie mi ustapily, nawet mnie piersi nie bola, plamienia zadnego nie ma, sluz bialy, gesty, szyjka wysoko, ledwo ja dotykam i taka srednio otwarta.... myslicie ze jest szansa na dzidzie ??? :)

relgh371oy0mp19n.png
  • martyna1989 Ekspertka

Wysłany: 24 października 2013, 17:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dodam ze mam cykle 28-30 dni zazwyczaj, wczesniej przed miesiaczka nigdy nie mialam takich objawowm nie bolaly mnie tak piersi, moze te objawy pojawily sie w momencie implantacji zarodka i tak zareagowal moj organizm? Miala tak ktoras z Was? :)

relgh371oy0mp19n.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2013, 17:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Każda kobieta jest inna. Test zrób w dniu spodziewanego okresu. A jak masz wątpliwości idź na betę.

• martyna1989 Ekspertka

Wysłany: 24 października 2013, 18:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiem kochana i zgadzam sie z Toba ale moze ktos byl takim samym "przypadkiem" jak ja i skonczylo sie to dwoma kreseczkami :)

relgh371oy0mp19n.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niedobór kwasu foliowego - zaskakujące wyniki badań

Niemalże każda kobieta starająca się o dziecko ma świadomość, że podczas starań oraz w czasie ciąży powinna suplementować kwas foliowy. Jednak najnowsze doniesienia lekarzy wskazują na duże problemy z jego przyswajalnością. Co to oznacza? Niedobór kwasu foliowego - jakie mogą być tego skutki? Nawet pomimo zażywania kwasu foliowego, kobiety w dalszym ciągu mogą być narażone na ryzyko chorób/powikłań związanych z jego niedoborami. Jak temu zaradzić? Przeczytaj najnowsze doniesienia i zalecenia ginekologów.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ