Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Czy to może być ciąża?
Odpowiedz

Czy to może być ciąża?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Kujawanka Koleżanka

Wysłany: 2 lutego 2023, 18:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam! Współżylismy w sobotę wieczorem. Test owulacyjny dwie jednakowo zabarwione kreski. W niedzielę kreska testowa mocniej zabarwiona. Od czasu stosunku czułam kłucie w lewym jajniku. Od wtorku, mimo lekkich posiłków, mam okropne wzdęcia. Brzuch jak balon. Starszy dyskomfort. We wtorek pojawiło się również brązowe plamienie. Ciągnący się śluz, lecz w kolorze mocnego brązu.

• Karola :) Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2023, 18:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kujawanka wrote:
    Witam! Współżylismy w sobotę wieczorem. Test owulacyjny dwie jednakowo zabarwione kreski. W niedzielę kreska testowa mocniej zabarwiona. Od czasu stosunku czułam kłucie w lewym jajniku. Od wtorku, mimo lekkich posiłków, mam okropne wzdęcia. Brzuch jak balon. Starszy dyskomfort. We wtorek pojawiło się również brązowe plamienie. Ciągnący się śluz, lecz w kolorze mocnego brązu.
    Powiem tak, to wróżenie na tym etapie. Za wcześnie jest. Może to być ciąża a może nie, trudno stwierdzić 😁 z tego wynika że jesteś 4 dpo około. Mega mega za wcześnie, test wykonaj minimum za 7 dni, a najlepiej 12 dpo. Trzymaj się i powodzenia ✊️✊️✊️

age.png

10.2020r - początek starań o rodzeństwo 🤞

02.08.16 r 💓Wiktoria👧🏼👨‍👩‍👦
    10.06.17 r 💏👰🏼‍♂️👨‍💼

09.11.22 r --- ⏸️
    10.11.22 r --- beta 343,40
    28.11.22 r --- mamy serduszko 🩷
    04.01.23 r --- I prenatalne 🩷 niskie ryzyka, prawdopodobnie dziewczynka - Oliwia 🩷
    01.03.23 r --- II prenatalne, 330g dziewczynki 🩷
    26.04.23 r --- ✅️ 1 100g dziewczynki
    12.05.23 r --- ✅️ III prenatalne, 1 600g Oliwii 🩷
    24.05.23 r --- ✅️ 1 900 g niuńki 🩷
    14.06.23 r --- ✅️ 2 400 g 🩷
    05.07.23 r --- ✅️ niecałe 3 000 g 🩷
    19.07.23 r --- ostatnia wizyta ✊️ - nie dotrwaliśmy

09.07.23 r --- Oliwia, 50 cm, 3120 g 🫶🩷 SN (z OM 39+0, z USG 38+3)
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 fascynujących faktów o ciąży, które poznasz dzięki aplikacji OvuFriend!

Jesteś ciekawa co czeka Cię w kolejnym tygodniu ciąży? Jak rozwija się Twój maluszek? A może chciałabyś na bieżąco śledzić objawy swojej ciąży i przyrost wagi na siatkach centylowych dopasowanych indywidualnie dla Ciebie? Sprawdź, co jeszcze fascynującego odkryjesz w trybie ciążowym w aplikacji OvuFriend! 

CZYTAJ WIĘCEJ