X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne czy to moze byc ciaza?
Odpowiedz

czy to moze byc ciaza?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • Strażaczka90 Autorytet

Wysłany: 28 października 2014, 13:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pod notatkami masz..i tam zaznaczasz udostępnij dla wszystkich

• kim88 Koleżanka

Wysłany: 28 października 2014, 13:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ok zaznaczyłam

• kim88 Koleżanka

Wysłany: 28 października 2014, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jest widoczny?

• kim88 Koleżanka

Wysłany: 29 października 2014, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurcze chyba jutro zrobie ten test dzis rano miałam 37,3 temperature i mam bóle podbrzusza czuje sie troche jak bym miała dostac okres

1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Planujesz ciążę? Sprawdź, jaką rolę w organizmie odgrywa koenzym Q10

Przygotowania do ciąży to ogromne wyzwanie dla organizmu – na poziomie komórkowym zachodzą procesy wymagające dużych nakładów energii. Coraz więcej badań pokazuje, że koenzym Q10 może wspierać jakość komórek jajowych i plemników, dostarczając mitochondriom potrzebnego paliwa. Choć nie zastąpi kwasu foliowego ani terapii hormonalnej, może stać się cennym uzupełnieniem w staraniach o dziecko.

CZYTAJ WIĘCEJ

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ