X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne czy to moze byc ciaza?
Odpowiedz

czy to moze byc ciaza?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • Strażaczka90 Autorytet

Wysłany: 28 października 2014, 13:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pod notatkami masz..i tam zaznaczasz udostępnij dla wszystkich

• kim88 Koleżanka

Wysłany: 28 października 2014, 13:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ok zaznaczyłam

• kim88 Koleżanka

Wysłany: 28 października 2014, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jest widoczny?

• kim88 Koleżanka

Wysłany: 29 października 2014, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurcze chyba jutro zrobie ten test dzis rano miałam 37,3 temperature i mam bóle podbrzusza czuje sie troche jak bym miała dostac okres

1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Foliany - niezbędny składnik dla kobiet starających się o dziecko i kobiet w ciąży

Niewątpliwie kwas foliowy jest jednym z najważniejszych składników dla przyszłej Mamy. Dlaczego suplementacja kwasem foliowym, a właściwie jego aktywnymi formami (folianami) jest tak istotna? Jaką rolę odgrywa kwas foliowy? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwas foliowy podczas starania o dziecko, kwas foliowy w ciąży - dlaczego tak ważny?

Kwas foliowy to witamina z grupy B, o której żadna starająca się o ciążę kobieta, nie powinna zapominać! Kwas foliowy ma ogromny wpływ na rozwój płodu, prawidłowy przebieg ciąży, ale i również płodność kobiety! Dodatkowo przeczytaj dlaczego suplementacja kwasu foliowego zalecana jest czasem również dla mężczyzn.   

CZYTAJ WIĘCEJ