X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Czy to okres?
Odpowiedz

Czy to okres?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Nana266 Debiutantka

Wysłany: 25 września 2022, 19:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć proszę o radę. Aplikacja na podstawie temperatury i testu wyznaczyla owulację na 20dc. Staramy się z Mężem o 2 dzidzię. Zazwyczaj 14-15 dni po owu mam @. Dziś rano temperatura skoczyła na 36.9 a ja około południa dostałam okres. Czy to możliwe, że to plamienie implantacyjne? Robiłam test i negatywny. W 1 ciazy krwawiłam w terminie @. Czy ktoś miał podobnie?

• Mała87 Ekspertka

Wysłany: 26 września 2022, 08:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Okres to coś innego niż plamienie implantacyjne :) czemu nie zrobisz bety dla pewności? :)

• Nana266 Debiutantka

Wysłany: 26 września 2022, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Raczej na 100% jednak okres 😔

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ

3 kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności

Za problemy z płodnością w równym stopniu odpowiadają czynniki żeńskie, jak męskie. Jednak problemy z płodnością u mężczyzn w dalszym ciągu są większym tabu. Czas to zmienić! Jakie są najważniejsze i kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności? Co w sytuacji, gdy wyniki nasienia nie napawają optymizmem? Które składniki są istotne w kontekście męskiej płodności? Wszystko wyjaśnia diagnosta laboratoryjny, seminolog - mgr anal. med. Piotr Nazarek. 

CZYTAJ WIĘCEJ