X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Czy to okres?
Odpowiedz

Czy to okres?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Nana266 Debiutantka

Wysłany: 25 września 2022, 19:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć proszę o radę. Aplikacja na podstawie temperatury i testu wyznaczyla owulację na 20dc. Staramy się z Mężem o 2 dzidzię. Zazwyczaj 14-15 dni po owu mam @. Dziś rano temperatura skoczyła na 36.9 a ja około południa dostałam okres. Czy to możliwe, że to plamienie implantacyjne? Robiłam test i negatywny. W 1 ciazy krwawiłam w terminie @. Czy ktoś miał podobnie?

• Mała87 Ekspertka

Wysłany: 26 września 2022, 08:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Okres to coś innego niż plamienie implantacyjne :) czemu nie zrobisz bety dla pewności? :)

• Nana266 Debiutantka

Wysłany: 26 września 2022, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Raczej na 100% jednak okres 😔

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Męska płodność – kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problemy z zajściem w ciążę dotyczą coraz większej liczby par na całym świecie, także w Polsce. Styl życia, stres, zanieczyszczenie środowiska, opóźnianie decyzji o rodzicielstwie – wszystko to wpływa na pogarszające się parametry płodności, również u mężczyzn. W niemal połowie przypadków trudności z płodnością wynikają z czynników męskich. Mimo to temat męskiej płodności wciąż jest marginalizowany, a badanie nasienia – niepotrzebnie kojarzone z czymś wstydliwym. Tymczasem seminogram, czyli analiza nasienia, to podstawowe i bardzo ważne narzędzie diagnostyczne. Sprawdź, kiedy warto je wykonać i co może powiedzieć o Twojej płodności.

CZYTAJ WIĘCEJ