Zaczynasz starania o dziecko?

Sprawdź witaminy nr 1 w Europie dla kobiet
- od planowania ciąży do karmienia piersią.*
*Na podstawie wewnętrznej analizy firmy Procter & Gamble z wykorzystaniem danych z następującego źródła: IQVIA Global OTC Insights: OTC3 04A4 M/Vit+Miner Perinatal + 04B4 M/Vit W/O Miner Perinatal; Europa (23 kraje). Wielkość sprzedaży ilościowej według marki dla MAT z czerwca 2025 r., odzwierciedlająca szacunki rzeczywistej aktywności. Prawa autorskie IQVIA. Wszelkie prawa zastrzeżone.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum › Starając się - ogólne › Czy to to?
Odpowiedz

Czy to to?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Lila19 Nowa

Wysłany: 25 października 2022, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny.
    Od 6 dni spoznia się @,wspolzylam bez zabezpieczenia 17.10,wczoraj zrobiłam test jedna kreska,dziś po południu zrobiłam z innej firmy i po godzinie pojawiła się druga blsda różowa kreska. Wiem,że to za późno na interpretację wyniku,ale może któraś z Was tak miała i okazało się,że faktycznie jest w ciąży.

• Namisa Autorytet

Wysłany: 25 października 2022, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lila19 wrote:
    Hej dziewczyny.
    Od 6 dni spoznia się @,wspolzylam bez zabezpieczenia 17.10,wczoraj zrobiłam test jedna kreska,dziś po południu zrobiłam z innej firmy i po godzinie pojawiła się druga blsda różowa kreska. Wiem,że to za późno na interpretację wyniku,ale może któraś z Was tak miała i okazało się,że faktycznie jest w ciąży.

Edit. Dobra usunęłam cały wywód bo widzę że czytać nie umiem haha 😁 Test odczytuje się w czasie wskazanym na opakowaniu, po godzinie to tam się cuda mogą dziać.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2022, 11:22

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ