X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Czy to to?
Odpowiedz

Czy to to?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Lila19 Nowa

Wysłany: 25 października 2022, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny.
    Od 6 dni spoznia się @,wspolzylam bez zabezpieczenia 17.10,wczoraj zrobiłam test jedna kreska,dziś po południu zrobiłam z innej firmy i po godzinie pojawiła się druga blsda różowa kreska. Wiem,że to za późno na interpretację wyniku,ale może któraś z Was tak miała i okazało się,że faktycznie jest w ciąży.

• Namisa Autorytet

Wysłany: 25 października 2022, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lila19 wrote:
    Hej dziewczyny.
    Od 6 dni spoznia się @,wspolzylam bez zabezpieczenia 17.10,wczoraj zrobiłam test jedna kreska,dziś po południu zrobiłam z innej firmy i po godzinie pojawiła się druga blsda różowa kreska. Wiem,że to za późno na interpretację wyniku,ale może któraś z Was tak miała i okazało się,że faktycznie jest w ciąży.

Edit. Dobra usunęłam cały wywód bo widzę że czytać nie umiem haha 😁 Test odczytuje się w czasie wskazanym na opakowaniu, po godzinie to tam się cuda mogą dziać.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2022, 11:22

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Planujesz ciążę? Sprawdź, jaką rolę w organizmie odgrywa koenzym Q10

Przygotowania do ciąży to ogromne wyzwanie dla organizmu – na poziomie komórkowym zachodzą procesy wymagające dużych nakładów energii. Coraz więcej badań pokazuje, że koenzym Q10 może wspierać jakość komórek jajowych i plemników, dostarczając mitochondriom potrzebnego paliwa. Choć nie zastąpi kwasu foliowego ani terapii hormonalnej, może stać się cennym uzupełnieniem w staraniach o dziecko.

CZYTAJ WIĘCEJ

Masz objawy duszności wydechowej, ale nie jesteś zdiagnozowany? Lekarz online może pokierować Cię dalej

Duszność wydechowa utrudnia oddychanie, szczególnie podczas wydychania powietrza. Uczucie braku tchu może budzić niepokój. Jeśli doświadczasz takich objawów, a diagnoza wciąż nie jest postawiona, warto skonsultować się z lekarzem. Konsultacja online to szybki sposób na omówienie symptomów, uzyskanie wstępnej oceny i wskazówek dotyczących dalszej diagnostyki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko, niepłodność? - jak powiedzieć o tym innym?

Często bywa tak, że temat kłopotów z zajściem w ciążę jest owiany tajemnicą. Jak powiedzieć rodzinie i przyjaciołom o Waszych trudnych doświadczeniach związanych z przedłużającymi się staraniami o dziecko? Doświadczony psycholog, który na co dzień pracuje z parami zmagającymi się z niepłodnością - Justyna Kuczmierowska - proponuje napisanie listu. Sprawdź, co powinno znaleźć się w liście do bliskich osób. 

CZYTAJ WIĘCEJ