Czy to wczesna ciąża?
-
Cześć,potrzebuje porady.Minelo 5 dni od owulacji przez ten czas wiadomo staraliśmy się o dziecko.Kalendarz wskazuje żeby zrobić test za 10 dni ale mam jakieś obawy.Aktulanie bolą strasznie mnie plecy i mam ciągnę uczucie po prawej stronie podbrzusza.Przed okresem nigdy nie miałam czegoś takiego.Czy to uczucie kiedy komórka zagnieżdża sie? W nocy strasznie zaatakował mnie ból z tyłu pleców a ten ciągnący również się na silił.Dodatkowo duże parcie na mocz w nocy.Co myślicie? Jest sens wykonywać go wcześniej?
-
Megan000 wrote:Cześć,potrzebuje porady.Minelo 5 dni od owulacji przez ten czas wiadomo staraliśmy się o dziecko.Kalendarz wskazuje żeby zrobić test za 10 dni ale mam jakieś obawy.Aktulanie bolą strasznie mnie plecy i mam ciągnę uczucie po prawej stronie podbrzusza.Przed okresem nigdy nie miałam czegoś takiego.Czy to uczucie kiedy komórka zagnieżdża sie? W nocy strasznie zaatakował mnie ból z tyłu pleców a ten ciągnący również się na silił.Dodatkowo duże parcie na mocz w nocy.Co myślicie? Jest sens wykonywać go wcześniej?
Megan000 lubi tę wiadomość
Starania o pierwszego 👶🏻
08.2023r.
🚩Hashimoto
🚩 Trombofilia wrodzona ↩️
🧬 czynnik V(Leiden) hetero, PAI-1 4G hetero
~~~~~~~~~~~~~~
13.02.2024 ⏸️
19.03.2024 💔💔 8tc
~~~~~~~~~~~~~~~~
Stymulacja owulacji:
1) Clo+Ovitrelle+Duphaston❌
2) Clo+Ovitrelle+Luteina❌
3) Clo+Luteina❌
🔜 HSG
Przerwa w staraniach ⛔️
💉Neoparin+💊 Acard150
✨ 2025 ✨🙏 -
Cześć dziewczyny.
Czy któraś z Was miała sam ból sutków na wczesnym etapie ciąży?
Zawsze mnie bolą całe piersi a teraz tak dziwnie tylko sutki. Dzisiaj robiłam test mam jeszcze 5 do okresu i wyszła bardzo blada kreska. Staramy się już od dłuższego czasu i póki co nic🤷♀️ -
Megan000 wrote:Cześć,potrzebuje porady.Minelo 5 dni od owulacji przez ten czas wiadomo staraliśmy się o dziecko.Kalendarz wskazuje żeby zrobić test za 10 dni ale mam jakieś obawy.Aktulanie bolą strasznie mnie plecy i mam ciągnę uczucie po prawej stronie podbrzusza.Przed okresem nigdy nie miałam czegoś takiego.Czy to uczucie kiedy komórka zagnieżdża sie? W nocy strasznie zaatakował mnie ból z tyłu pleców a ten ciągnący również się na silił.Dodatkowo duże parcie na mocz w nocy.Co myślicie? Jest sens wykonywać go wcześniej?
Przecież 5 dni od owulacji nie ma szans żeby czuć jakiekolwiek objawy ciążowe...Megan000 lubi tę wiadomość
🙋🏻♀️94
👨🏻🦱93
13.10.2016 🩵
SN 41+4
4100g 62cm ❤️
14.09.2024 ⏸️
02.10.2024 💔🖤
29.11.2024 ⏸️💞
30.11.2024 hcg 68 mlU/mL
02.12.2024 hcg 188 mlU/mL
09.12.2024 hcg 3814 mlU/mL
19.12.2024 pierwsze USG ✊🏽 Mamy 0,78cm małego człowieczka z bijącym serduszkiem 💞
09.01.2025 9+5 i 2,3 cm dzieciątka 🫶🏽
🔜 29.01. I prenatalne 🤞🏽
-
Dziewczyny podłączę się aby nie tworzyć kolejnego podobnego wątku. Moje cykle 29-30 dni sama @ zawsze trwa równy tydzień. Wg aplikacji owu miałam mieć 21 grudnia natomiast tego nie kontrolowałam bo po nie udanych staraniach tylko się dołuję. 23 grudnia mieliśmy stosunek. Jakoś 5-6 dni później zaczęły boleć mnie na zmianę jajniki i czułam jakby ktoś ciągnął mi dół brzucha w dół. Śluz w tym czasie był różny, tak jakby płodny mieszał się z niepłodnym. Aktualnie od 2 dni śluz jest wodnisty jak nigdy przed @ a ona sama spóźnia się dopiero 1 dzień, wczorajszy test robiony wieczorem był negatywny. Pomijam to, że mnie mdliło bo to jednak mogłam sobie wkręcić 😅 Co sądzicie na własnych doświadczeniach? Mogło zaskoczyć czy jednak przesunięta owu?
-
Jakotako wrote:Dziewczyny podłączę się aby nie tworzyć kolejnego podobnego wątku. Moje cykle 29-30 dni sama @ zawsze trwa równy tydzień. Wg aplikacji owu miałam mieć 21 grudnia natomiast tego nie kontrolowałam bo po nie udanych staraniach tylko się dołuję. 23 grudnia mieliśmy stosunek. Jakoś 5-6 dni później zaczęły boleć mnie na zmianę jajniki i czułam jakby ktoś ciągnął mi dół brzucha w dół. Śluz w tym czasie był różny, tak jakby płodny mieszał się z niepłodnym. Aktualnie od 2 dni śluz jest wodnisty jak nigdy przed @ a ona sama spóźnia się dopiero 1 dzień, wczorajszy test robiony wieczorem był negatywny. Pomijam to, że mnie mdliło bo to jednak mogłam sobie wkręcić 😅 Co sądzicie na własnych doświadczeniach? Mogło zaskoczyć czy jednak przesunięta owu?
-