Czy to zagnieżdżanie zarodka ?
-
cześć dziewczyny,
proszę o poradę czy poniższe objawy mogą oznaczać implantacje zarodka, jakie szanse na ciąże ? Czy któraś z was tak miała?
Okres dostałam 24.01, stosunek 10 i 12 dc. 17 dc jasno różowa krew na papierze, 19 dc troszkę brązowo- różowego na papierze. Potem koniec.
Test ciążowy robiony 17 dc, 19 dc, 20 dc (codziennie - bezsensu ale to silnejsze ode mnie ) negatywny. -
lovka89 wrote:cześć dziewczyny,
proszę o poradę czy poniższe objawy mogą oznaczać implantacje zarodka, jakie szanse na ciąże ? Czy któraś z was tak miała?
Okres dostałam 24.01, stosunek 10 i 12 dc. 17 dc jasno różowa krew na papierze, 19 dc troszkę brązowo- różowego na papierze. Potem koniec.
Test ciążowy robiony 17 dc, 19 dc, 20 dc (codziennie - bezsensu ale to silnejsze ode mnie ) negatywny.
A wiesz kiedy mialas owulacje? Jak dlugie mazz cykle? Tak wczesne testy nie moga nic wykazac (a moze sa jakies wyjatki? watpie)
Jesli owuilacja byla 10-12dc to zagniezszenie jest bardzo prawodpodobne, jesli pozniej to za wczesnie, 19dc to jesli owulacja byla kolo 12-13dc. Tak czy siak raczej za wczesnie na testy.
A mierzylas moze temperature?
Pozdrawiam i trzymam kciukiWiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2017, 23:43
Pierwsza luteina, brak okresu tydzien po odstawieniu
PCOS
Endometrioza
9cs
-