Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Czym się wspomagacie w trakcie starań?
Odpowiedz

Czym się wspomagacie w trakcie starań?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2014, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, czym się wspomagacie w trakcie starań? Jakie suplementy przyjmujecie, stosujecie jakąś szczególną dietę, lubrykanty? I czy zażywają coś wasi mężczyźni? ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2014, 20:17

• Lenka@ Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2014, 21:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć

Suplementuję codziennie olej z wiesiołka (kupiłam specjalny w buteleczce, a nie w kapsułkach, jest go więcej za mniejsze pieniądze), olej lniany / siemię lniane, witaminka D3...
    Mąż z kolei je m.in. orzechy brazylijskie na poprawę nasienia.

Ograniczyłam też do minimum cukry proste. Jem za to więcej warzyw (zielonych i strączkowych)owoców i produktów pełnoziarnistych.

Jeżeli chodzi o żele to różnie z nimi bywa. Jednym pomagają, innym nie. My testowaliśmy przez 3 cykle żelik "conceive plus" i cóż...jak dotąd 7 cykl bezowocny :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2014, 21:39

Inni szukają cudu całe życie w prozaicznych rzeczach...ja wolałam je stworzyć z prawdziwej miłości...
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ