Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Diagnoza laparoskopowa droznosci jajowodow
Odpowiedz

Diagnoza laparoskopowa droznosci jajowodow

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • ołowiana wrona Autorytet

Wysłany: 29 września 2014, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny, może któraś z Was podzieli się ze mną swoim doświadczeniem odnośnie niedroznych jajowodow. Jestem po HSG i niestety jajowody przepuscily tylko trochę kontrastu- dalsza diagnostyka laparoskopowa w grudniu. Do tego czasu mam się starać bo niby trochę się przepchalo... Pytanie czy w trakcie tej diagnostyki mogą coś zrobić oprócz oceny 'jajowody nie drozne' i 'do zobaczenia za pół roku na następnej operacji' ?! Czytałam o plastyce jajowodow czy któraś z Was to miała robione? Chyba wolę zapłacić i mieć jeden zabieg, a nie tracić czas i zdrowie z NFZ... Pomóżcie, doradźcie, proszę...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2014, 11:35

Ołowiana Wrona
    201609077444.png
  • dodinka Autorytet

Wysłany: 3 października 2014, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiesz mój lekarz od razu powiedział że robimy laparoskopię i nie bawimy się w HSG i w razie czego usunie mi zrosty za jednym zamachem

3jvz3e5eovkng9e9.png

qb3c3e5emn8zmtdy.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ