X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Diagnoza laparoskopowa droznosci jajowodow
Odpowiedz

Diagnoza laparoskopowa droznosci jajowodow

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • ołowiana wrona Autorytet

Wysłany: 29 września 2014, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny, może któraś z Was podzieli się ze mną swoim doświadczeniem odnośnie niedroznych jajowodow. Jestem po HSG i niestety jajowody przepuscily tylko trochę kontrastu- dalsza diagnostyka laparoskopowa w grudniu. Do tego czasu mam się starać bo niby trochę się przepchalo... Pytanie czy w trakcie tej diagnostyki mogą coś zrobić oprócz oceny 'jajowody nie drozne' i 'do zobaczenia za pół roku na następnej operacji' ?! Czytałam o plastyce jajowodow czy któraś z Was to miała robione? Chyba wolę zapłacić i mieć jeden zabieg, a nie tracić czas i zdrowie z NFZ... Pomóżcie, doradźcie, proszę...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2014, 11:35

Ołowiana Wrona
    201609077444.png
  • dodinka Autorytet

Wysłany: 3 października 2014, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiesz mój lekarz od razu powiedział że robimy laparoskopię i nie bawimy się w HSG i w razie czego usunie mi zrosty za jednym zamachem

3jvz3e5eovkng9e9.png

qb3c3e5emn8zmtdy.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 faktów o karmieniu piersią, o których nie miałaś pojęcia

Czy wiesz, że karmienie piersią może zmniejszyć ryzyko zachorowania na nowotwór jajnika oraz piersi? A czy słyszałaś, że mleko matki zmienia się nawet w trakcie jednej sesji karmienia? Poznaj 7 faktów ciekawych i nieoczywistych faktów na temat karmienia piersią! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza: niewidzialna choroba, która dotyka miliony Polek

Szacuje się, że w Polsce około 2 miliony kobiet cierpi na endometriozę. W artykule dowiesz się o najnowszych metodach diagnozowania i leczenia endometriozy, a także poznasz osobistą historię Małgorzaty, która walczyła z tą chorobą przez 5 lat, aby wreszcie zobaczyć światło w tunelu na swojej drodze do macierzyństwa.

CZYTAJ WIĘCEJ