Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne DIANE 35 na 3 miesiace, zażyłybyscie??PORADŹCIE
Odpowiedz

DIANE 35 na 3 miesiace, zażyłybyscie??PORADŹCIE

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • vanessa Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2014, 15:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mnie "lekarka" chciała to przepisać abym szybko po odstawieniu zaszła w ciążę bez jakichkolwiek podstawowych badań, które mogłyby stwierdzić przyczynę niepłodności. Oczywiście odmówiłam. Paranoja. Jaką Ci lekarze mają wiedzę?????????

7 lat walki o Ciebie Kruszynko...

201701271765.png

(*) Aniołek Madzia 7 tc luty 2020 - w moim sercu pozostaniesz na zawsze
  • sebza Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2014, 19:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vanessa, no mów ówczesny lekarz też uważał, że będzie ciąża z odstawienia. Wyniki wtedy praktycznie były ok, nieznacznie podwyższony testosteron,a później całe moje pcos się rozkręciło..

atdci09k89ytpjkc.png
  • vincaminor Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2014, 19:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja taką kurację "na zajście" przeszłam w zeszłym roku - ale głupia byłam, że dałam się do tego przekonać, no ale człowiek wierzył lekarzowi... :/ Co prawda innymi tabletkami, ale nic z tego nie wyszło a wręcz miałam jeszcze gorsze problemy niż przed tabletkami bo prolaktyna, tak już podwyższona skoczyła mi jeszcze dwa razy...

grudzień 2013 - śpij mój Aniołku... :*
    h84fi09kllurhqo8.png
1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kwas foliowy podczas starania o dziecko, kwas foliowy w ciąży - dlaczego tak ważny?

Kwas foliowy to witamina z grupy B, o której żadna starająca się o ciążę kobieta, nie powinna zapominać! Kwas foliowy ma ogromny wpływ na rozwój płodu, prawidłowy przebieg ciąży, ale i również płodność kobiety! Dodatkowo przeczytaj dlaczego suplementacja kwasu foliowego zalecana jest czasem również dla mężczyzn.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ