X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne DIANE 35 na 3 miesiace, zażyłybyscie??PORADŹCIE
Odpowiedz

DIANE 35 na 3 miesiace, zażyłybyscie??PORADŹCIE

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • vanessa Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2014, 15:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mnie "lekarka" chciała to przepisać abym szybko po odstawieniu zaszła w ciążę bez jakichkolwiek podstawowych badań, które mogłyby stwierdzić przyczynę niepłodności. Oczywiście odmówiłam. Paranoja. Jaką Ci lekarze mają wiedzę?????????

7 lat walki o Ciebie Kruszynko...

201701271765.png

(*) Aniołek Madzia 7 tc luty 2020 - w moim sercu pozostaniesz na zawsze
  • sebza Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2014, 19:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vanessa, no mów ówczesny lekarz też uważał, że będzie ciąża z odstawienia. Wyniki wtedy praktycznie były ok, nieznacznie podwyższony testosteron,a później całe moje pcos się rozkręciło..

atdci09k89ytpjkc.png
  • vincaminor Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2014, 19:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja taką kurację "na zajście" przeszłam w zeszłym roku - ale głupia byłam, że dałam się do tego przekonać, no ale człowiek wierzył lekarzowi... :/ Co prawda innymi tabletkami, ale nic z tego nie wyszło a wręcz miałam jeszcze gorsze problemy niż przed tabletkami bo prolaktyna, tak już podwyższona skoczyła mi jeszcze dwa razy...

grudzień 2013 - śpij mój Aniołku... :*
    h84fi09kllurhqo8.png
1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kwas foliowy podczas starania o dziecko, kwas foliowy w ciąży - dlaczego tak ważny?

Kwas foliowy to witamina z grupy B, o której żadna starająca się o ciążę kobieta, nie powinna zapominać! Kwas foliowy ma ogromny wpływ na rozwój płodu, prawidłowy przebieg ciąży, ale i również płodność kobiety! Dodatkowo przeczytaj dlaczego suplementacja kwasu foliowego zalecana jest czasem również dla mężczyzn.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ