X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Dieta płodności na Ovu
Odpowiedz

Dieta płodności na Ovu

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 lutego 2015, 17:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane czy ktoraś z Was zakupiła może tą dietę? Jakieś opinie? Bo zastanawiał się nad nią czy warto:)

• vanessa Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2015, 19:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moim zdaniem to tylko sposób na zbicie kasy, bo zdesperowana kobieta zrobi wszystko i da każdą kasę żeby tylko zajść i trzeba to wykorzystać na rózne możliwe sposoby a tak na prawde wystarczy pomyśleć co jest zdrowe a co nie i bez specjalnej diety można samemu ułozyć sobie menu bez wydawania kasy.

baby1991, snowhite, Manieczka86, Mona_M, livia30, Maczek lubią tę wiadomość

7 lat walki o Ciebie Kruszynko...

201701271765.png

(*) Aniołek Madzia 7 tc luty 2020 - w moim sercu pozostaniesz na zawsze
  • Manieczka86 Ekspertka

Wysłany: 25 lutego 2015, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dla mnie to bzdura. Chyba każda z nas wie co zdrowego powinno się jeść a co jest niezdrowe :) Chcą zarobić kasę i nic więcej.

vanessa lubi tę wiadomość

Niedoczynność tarczycy - Euthyrox 0,25 1x1
    Hiperprolaktynemia czynnościowa - Bromergon 2,5 mg 1x0,5
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 lutego 2015, 09:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobrze dziewczynki że wybiłyscie mi z głowy kupno tej diety rzeczywiście szkoda kasy,zdrowe racjonalne żywienie w zupełności wystarczy;)

Manieczka86 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 lutego 2015, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    w zupełności zgadzam się z vanessą :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 lutego 2015, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zgadzam się z wami jak tylko to zobaczyłam na ovu pomyślałam że kolejne bzdety na zbicie kasy :/ tylko zaśmieca to ovu i nic więcej tak jak ten ekspert

vanessa, Manieczka86 lubią tę wiadomość

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ