Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Dieta płodności na Ovu
Odpowiedz

Dieta płodności na Ovu

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 lutego 2015, 17:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane czy ktoraś z Was zakupiła może tą dietę? Jakieś opinie? Bo zastanawiał się nad nią czy warto:)

• vanessa Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2015, 19:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moim zdaniem to tylko sposób na zbicie kasy, bo zdesperowana kobieta zrobi wszystko i da każdą kasę żeby tylko zajść i trzeba to wykorzystać na rózne możliwe sposoby a tak na prawde wystarczy pomyśleć co jest zdrowe a co nie i bez specjalnej diety można samemu ułozyć sobie menu bez wydawania kasy.

baby1991, snowhite, Manieczka86, Mona_M, livia30, Maczek lubią tę wiadomość

7 lat walki o Ciebie Kruszynko...

201701271765.png

(*) Aniołek Madzia 7 tc luty 2020 - w moim sercu pozostaniesz na zawsze
  • Manieczka86 Ekspertka

Wysłany: 25 lutego 2015, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dla mnie to bzdura. Chyba każda z nas wie co zdrowego powinno się jeść a co jest niezdrowe :) Chcą zarobić kasę i nic więcej.

vanessa lubi tę wiadomość

Niedoczynność tarczycy - Euthyrox 0,25 1x1
    Hiperprolaktynemia czynnościowa - Bromergon 2,5 mg 1x0,5
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 lutego 2015, 09:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobrze dziewczynki że wybiłyscie mi z głowy kupno tej diety rzeczywiście szkoda kasy,zdrowe racjonalne żywienie w zupełności wystarczy;)

Manieczka86 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 lutego 2015, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    w zupełności zgadzam się z vanessą :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 lutego 2015, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zgadzam się z wami jak tylko to zobaczyłam na ovu pomyślałam że kolejne bzdety na zbicie kasy :/ tylko zaśmieca to ovu i nic więcej tak jak ten ekspert

vanessa, Manieczka86 lubią tę wiadomość

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 faktów o karmieniu piersią, o których nie miałaś pojęcia

Czy wiesz, że karmienie piersią może zmniejszyć ryzyko zachorowania na nowotwór jajnika oraz piersi? A czy słyszałaś, że mleko matki zmienia się nawet w trakcie jednej sesji karmienia? Poznaj 7 faktów ciekawych i nieoczywistych faktów na temat karmienia piersią! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ