Dieta pudełkowa w Lublinie
-
Może ktoś poleci dietę pudełkową w Lublinie?
co w momencie z obecna liczbą kalorii kiedy zgubiłam na redukcji 5 kg?
Zaczynalam od wagi 74 przyjmuje 1900 kcal
Teraz waze 69 i z kalkulatora wynika że powinnam jesc mniej, jednak nie czuje dobrze sytości przy 1900, więc zakładam że niższa liczba kalorii odpada...
Różnice w zmianie sylwetki widzę, kilka cm zeszło, ale od 2 tygodni stoję w miejscu i nie wiem czym to może być spowodowane.
Wzrost 180cm
Waga 69
Wzrost 180 cm
4 x w tygodniu trening siłowy + 2 x cardio po 25 min -
Szczerze mówiąc ja jak zaczęłam od 1900-2000, tak raczej nic nie ujmowałam póki chudłam i prawie 30 kilo później kończyłam redukcję na 1800-1900 nadal. Tylko dołożyłam trochę ruchu. Okresowo schodziłam na 1700-1800 jak miałam zero ruchu (nadmiar pracy, brak czasu). Jeśli jadłam mniej to byłam głodna i czułam się słabo, więc nie obcinałam. Dwutygodniowe zastoje się zdarzały, a nawet chyba jeden taki 3 tygodniowy. Gdyby stało miesiąc, to bym uznała że trzeba coś zmienić - u kobiet największy sens mają i tak porównania wagi miesiąc do miesiąca (najlepiej ze dwa, trzy dni po tym jak okres się skończy), inaczej to wszystko może być zamaskowane wpływem hormonów.
Mogę też Ci dać namiar na dobrą firmę w Lublinie: https://hfood.pl/catering-dietetyczny-lublinWiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2023, 11:57
-