Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
Partner Akcji

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam.
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne dla tych które biorą clostilbegyt
Odpowiedz

dla tych które biorą clostilbegyt

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • JustynaP Nowa

Wysłany: 16 sierpnia 2014, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny potrzebuję informacji jak ten lek działa na wasze obserwacje, cykl, temperaturę.

Po śmierci dziecka 2m-ego
  • Magda_lena88 Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2014, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie na temp. nie ma wpływu, co do cyklu to zależy w które dni i jaka dawka leku jak brałam od 5 do 9dc to cykle miałam 30-31dni a bez clo miałam do 35dni i więcej a jak brałam clo od 3 do 7dc to cykle trwały 30-28dni a brałam 2x1 tabl. dlatego ważne jest monitorowanie. Ja w cyklach w których brałam od 5 do 9 dc to praktycznie nie miałam żadnych objawów, raz miałam tylko zawroty głowy i to było w szczęśliwym cyklu ale ciążę straciliśmy :( a w cyklach od 3 do 7dc czułam nawet kiedy była owulacja...jednak trzeba pamiętać, że co organizm co inna reakcja nie ma co patrzeć która jak się czuła. Pamiętaj o monitorowaniu i będzie dobrze :) powodzenia <3

relghdgecegtmzr9.png

P6dtp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 sierpnia 2014, 12:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tu masz kilkaset postow na forum na ten temat https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-z-pomoca-medyczna/clo,15.html

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

W którym tygodniu planowane cesarskie cięcie? Co spakować do szpitala?

Choć poród fizjologiczny, czyli siłami natury, jest naturalnym procesem, w niektórych sytuacjach cesarskie cięcie może być korzystniejsze dla zdrowia matki i dziecka. W jakich sytuacjach i w którym tygodniu ciąży zaleca się poród przez cesarskie cięcie? Jak przyszła mama może się do tego przygotować?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jakie witaminy warto suplementować w ciąży?

Ciąża to okres, w którym organizm kobiety potrzebuje zwiększonej ilości składników odżywczych. Właściwa suplementacja witamin wspiera rozwój dziecka i chroni zdrowie przyszłej mamy. Zanim jednak sięgniemy po jakiekolwiek preparaty, konieczna jest konsultacja z lekarzem prowadzącym ciążę, który dobierze suplementację dostosowaną do indywidualnych potrzeb.

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ