X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne dla tych które biorą clostilbegyt
Odpowiedz

dla tych które biorą clostilbegyt

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • JustynaP Nowa

Wysłany: 16 sierpnia 2014, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny potrzebuję informacji jak ten lek działa na wasze obserwacje, cykl, temperaturę.

Po śmierci dziecka 2m-ego
  • Magda_lena88 Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2014, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie na temp. nie ma wpływu, co do cyklu to zależy w które dni i jaka dawka leku jak brałam od 5 do 9dc to cykle miałam 30-31dni a bez clo miałam do 35dni i więcej a jak brałam clo od 3 do 7dc to cykle trwały 30-28dni a brałam 2x1 tabl. dlatego ważne jest monitorowanie. Ja w cyklach w których brałam od 5 do 9 dc to praktycznie nie miałam żadnych objawów, raz miałam tylko zawroty głowy i to było w szczęśliwym cyklu ale ciążę straciliśmy :( a w cyklach od 3 do 7dc czułam nawet kiedy była owulacja...jednak trzeba pamiętać, że co organizm co inna reakcja nie ma co patrzeć która jak się czuła. Pamiętaj o monitorowaniu i będzie dobrze :) powodzenia <3

relghdgecegtmzr9.png

P6dtp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 sierpnia 2014, 12:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tu masz kilkaset postow na forum na ten temat https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-z-pomoca-medyczna/clo,15.html

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ