Dla was kochane życzenia ślę
-
Fantastyczna jest radość lecz nie każdy ją zna gdy nie ma dzidziusia obok nas
Przepiękne są święta Bożego Narodzenia i każdy z nas je ma.
Jedni w oddali inni przy jednym stole
Nieważne kto, gdzie, jak
lecz ważne byśmy zawsze pamiętali o sobie.
Zdrowych i radosnych Świąt Bożego Narodzenia.
Ten nowy rok będzie rokiem zmian ...Mandi :), Cigaretta, Anatolka, EP!C, Ania_84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dancerina dziekujemy z mężem i wzajemnie
Ja na ten świątecznczny czas życze dużo ciepła rodzinnego , zrozumienia, cierpliowści i wytrwałości na Nowy 2015 rok
chciałąbym wszytskim życzyć abyście rpzez ten czas oderwały się od starań i zajęły tylko soba i druga połówka..ale wiem że jest to bardzo trudne
dla tych któe jeszcze nie ujrzały II kresek i walcza oby ta walka była jak najkrótsza, oby Wasi mężowie / parterzy wspierali Was a Wy ich wspólnego pieczenie przygotowywania potraw sprzatania ..któe moze sie zakonczyc dzikim spontanicznym przede wszytskim dużo wiary i nadzieji że te piekne chwile są na wyciagniecie ręki i w końcu je dostaniemy
tym które testuja II kreseczek, tym które czekaja na pierwsze bicia serca pieknych uderzeń tym któe czekaja na badania - oby wszystkie wszyły jak najlpeiej , tym ktore czekaja na pierwszeruchy .. pieknych wrażen tym ktore rodza łatwego porodu
Buziaki przesyłam zapach pierniczków, mandarynek karpia itp itdSury lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-