Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne długi cykl a wywołanie @
Odpowiedz

długi cykl a wywołanie @

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 września 2013, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czy myślicie ze powinnam iść wywoływać miesiączkę czy czekać jeszcze?

Poprzedni cykl zakończył się w 54 dniu poprzez wywołanie @ luteiną ;/ nie wiem co robić.... Jak myślicie co jest lepsze?

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 września 2013, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochana ale kazdy Twoj cykl jest tak dlugasny? Lekarz nic z tym nie robi?Jak dla mnie jest on niestety bezowulacyjny, mimo ze program wyznaczyl przypuszczalna owu.

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 września 2013, 13:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tez sadze, ze jest bezowulacyjny... zastanawiam się właśnie czy iść do lekarza czy jeszcze poczekać

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 września 2013, 14:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    idz, po co sie meczyc..

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 września 2013, 14:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczyny ale czy kazdy dlugi cykl musi byc bezowulacyjny? bo jak ja kiedys bylam u ginekologa, to powiedzial mi ze juz taki mam organizm, ze mam dlugie i nieregularne cykle, zbadal mnie i powiedzial ze wszystko jest w porzadku... powiedzial ze w lewym jajniku bedzie owulacja, i ze na monitorze widac ze roznej wielkosci sa pecherzyki, ze to dobrze, bo jak by byly tej samej wielkosci, to znaczy ze moga byc problemy z pldonoscia... aha i powiedzial ze ma 2 pacjentki co mialy okres co pol roku i maja dzieci, wiec skoro one mialy mega dlugie cykle trwajace nawet pol roku, to jak to sie ma do bezowulacyjnych cykli? Pozdrawiam

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ