Długoterminowe staraczki !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Załamana85 wrote:Cynamonowa tak pracuje.
Ja sie chyba nie nadaje na rozne terapie bo nie lubie mowic komus w oczy o moich problemach...
Ja zaraz wstawiam kajzerki do piekarnika i na 14 znow do pracy..jutro wolne. ..
A kawę poproszę
c[_]Cynamonowaaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNova ale na co Ty sikasz?
Twój test był już dość mocny wczoraj? Dziś powinien być mocniejszy?
Jakie 3 dni ? ?
Dziś dostałam paczkę od koleżanki której udało się i tam są też dwa ciążowe strumieniowe ja zacznie sikac wcześniej hahaha mam na co
Mnie to pomaga przetrwać
Pewnie kiedyś mi minie
Ja już też kawusie ogarnęłam
A wogole dziewczyny to ile kaw wypijacie? Mówią zw kawa w zajsciu w ciążę nie pomaga
A ja uzależniona:-/
Rano jedna w pracy jedna wracam do domu jedna i późnym popołudniem też ... -
Ona sikam na owulacyjne.
Wczoraj i przedwczoraj były porządne kreski ale z tego co widziałam to te krechy maja być grube a moje są cienkie. Także owu jeszcze nie było więc sikam
Mam 5 testów więc sikam przez 5 dni najbliżej owu -
A co do kawy pije ok 4 w ciągu dnia ale rozpuszczalne z mleczkiem.
Nawet jak byłam w ciązy miałam zalecenie pić jedna małą kawke na dzień bo mam niskie ciśnienie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZałamana85 wrote:Ja teraz pije 1, 2 ale rozpyszczalna to nie kawa ponoć...kiedyś pilam nawet 5..
No a ja za to słyszałam że rozpuszczalna jest nie zdrowa od tej w zierenkach bo ponoć to sama chemia , albo i przechodzi przez różne procesy chemiczne
Cynamonowa
Ja też pije dla smaku i z uzależnienia
Ja jak kawy nie wypije to mnie łeb boli , i zawsze mam tak samo , w niedzielę poniedziałek wstaje późnej już z bólem głowy bo w tygodniu pierwsza pije już po 4 - tej
Z działaniem podobnie mogę wypić i iść spać -
nick nieaktualnyOna29 wrote:No a ja za to słyszałam że rozpuszczalna jest nie zdrowa od tej w zierenkach bo ponoć to sama chemia , albo i przechodzi przez różne procesy chemiczne
Cynamonowa
Ja też pije dla smaku i z uzależnienia
Ja jak kawy nie wypije to mnie łeb boli , i zawsze mam tak samo , w niedzielę poniedziałek wstaje późnej już z bólem głowy bo w tygodniu pierwsza pije już po 4 - tej
Z działaniem podobnie mogę wypić i iść spać
A gdzie dziś nie ma chemii?Znowu.ta.kryska lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa piję kawę najwyżej jedną dziennie, ale w sumie ani nie działa na mnie pobudzająco, bo potrafię w pięć minut po kawie zasnąć, jeżeli jestem zmęczona :)Za smakiem też nie przepadam, a odkąd nie dodaję mleka, to wręcz nie lubię. Ostatnio czasem wypiję właśnie nie rozpuszczalną , tylko naturalną, ale to tak sobie, nie wiem dlaczego. Ale równie dobrze mogę nie pić kawy nawet przez parę miesięcy.W sumie bardziej mi smakuje herbata z cytryną albo early gray.
Ja też mam niskie ciśnienie i kiedyś lekarka mi radziła pić codziennie kawęWiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2017, 13:29
Schmetterling lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCynamonowaaa wrote:Schmetterling żyjesz?
No właśnie weszłam tu po godzinie, a tu kolejna strona do czytania..
Miałam telekonferencję z trzema Niemcami, zjadłam teraz obiad z kolegami i mam zjazd..
Kawy nie piję, bo mnie po niej strasznie muli.
Nie pomaga też na przetrwanie.
@Załamana, rozumiem Cię w pełni. No mi to pomaga, chociaż też kosztuje
@ Cynamonowaaa, jak Ty pogdrubiasz ten tekst?
Znowu.ta.kryska lubi tę wiadomość