Długoterminowe staraczki !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja przeważnie ciasta robie takie nie wymagajace pieczenia
A na świeta jedynie pierniczki z córka. Jak wyjda niezjadliwe to zawsze można na choinke powiesićMisiaABC, hipisiątko lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cynamonowaaa wrote:Nova87 Ty masz córkę?
Cynamonowaaa, MisiaABC, Anet_86, hipisiątko, Ona29, Znowu.ta.kryska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dlatego tak nie schizuje bo jedną pocieche mamy
Ale dopoina sie rodzeństwa. Ostatnio męża wzieła na strone i mówi mu ze ma sie do mnie 3 razy dziennie przytulac ( bo na tyle pozwala, reszta przytulasów całą trójką ) i ma się tak nie opierdziać (opierdzielać) bo ona się już doczekać nie może rodzeństwa :Cynamonowaaa, MisiaABC, Anet_86, hipisiątko, Znowu.ta.kryska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCynamonowaaa wrote:Załamana85 dlaczego chcesz uciec od świąt?
Przestalam lubic swieta juz jakis czas temu..
Przez miniony rok wiele zlego sie wydarzylo i jakos w ogole mnie nie cieszą...najchętniej bym ich w ogóle nie odchodziła...
Wiem ze swieta to czas wybaczania ..radości...itp
Bla bla bla...dla mnie to wszystko jakies sztuczne i udawane -
nick nieaktualnyNova87 wrote:Dlatego tak nie schizuje bo jedną pocieche mamy
Ale dopoina sie rodzeństwa. Ostatnio męża wzieła na strone i mówi mu ze ma sie do mnie 3 razy dziennie przytulac ( bo na tyle pozwala, reszta przytulasów całą trójką ) i ma się tak nie opierdziać (opierdzielać) bo ona się już doczekać nie może rodzeństwa :
a jak Twoja córa ma na imię? -
nick nieaktualnyZałamana85 wrote:Przestalam lubic swieta juz jakis czas temu..
Przez miniony rok wiele zlego sie wydarzylo i jakos w ogole mnie nie cieszą...najchętniej bym ich w ogóle nie odchodziła...
Wiem ze swieta to czas wybaczania ..radości...itp
Bla bla bla...dla mnie to wszystko jakies sztuczne i udawane
Postaraj się szukać pozytywów i nie zamykaj się w sobie, bo to nic dobrego nie przynosi.MisiaABC, KoniczynkaNaSzczęście, Anet_86, hipisiątko, Znowu.ta.kryska lubią tę wiadomość
-
Cynamonowaaa wrote:Hehehe
a jak Twoja córa ma na imię?
A tak wogole to w rodzinie wszyscy mówia do niej Majki:)MisiaABC, Cynamonowaaa, hipisiątko, Znowu.ta.kryska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCynamonowaaa wrote:Dla mnie też są sztuczne i udawane, ale lubię sobie ubrać choineczkę i posiedzieć z dobrym ciastem i kawą
Postaraj się szukać pozytywów i nie zamykaj się w sobie, bo to nic dobrego nie przynosi.
Wiem...samo czesto sobie powtarzam bym odrzucila zle mysli..zal i smutek...
Niestety juz chyba taka jestem jakas pesymistyczna...
Najchetniej wyjechalabym gdzies w swieta i sie zaszyla przrd cala rodzina...
Zaraz zaczna sie obrażać ze nue chce przyjechać na wigilię czy cale swieta...a mi sie w tym roku po prostu nie chce....
Robie domowe kajzerki na poprawę nastroju
https://www.domowe-wypieki.pl/przepisy/pieczywo/bulki-bagietki/123-kajzerki -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzięki dziewczyny:)
Podobno cały tatuś ale dziwne bo jest śliczna
A ja ładniejsza od tatusia więc powinna być cała ja
hihihCynamonowaaa, Schmetterling, Anet_86, hipisiątko, Znowu.ta.kryska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZałamana85 wrote:Wiem...samo czesto sobie powtarzam bym odrzucila zle mysli..zal i smutek...
Niestety juz chyba taka jestem jakas pesymistyczna...
Najchetniej wyjechalabym gdzies w swieta i sie zaszyla przrd cala rodzina...
Zaraz zaczna sie obrażać ze nue chce przyjechać na wigilię czy cale swieta...a mi sie w tym roku po prostu nie chce....
Robie domowe kajzerki na poprawę nastroju
https://www.domowe-wypieki.pl/przepisy/pieczywo/bulki-bagietki/123-kajzerkiAnet_86, Znowu.ta.kryska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny