Długoterminowe staraczki !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie owulka na dniach. Pewnie jutro. w tym cyklu postanowiłam się zastosować do rad gin i co drugi dzien
Lecimy na wspomagaczu czyli conceive plus ( czt jak to sie pisze )
Zaczełam faszerowac faceta troche suplementami bo co tylko ja będę tony tablet łykac??
Ale ten cykl zaliczam i tak juz do udanych bo zmieniłam testy owu i wkońcu widzę drugą kreskeAnet_86, Ona29 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
@Nova87 ja faszeruje siebie kwasem foliowym I witaminka D, a moj maz bierze tabletki Fertilsan M, na poprawe jakosci plemnikow...
Tez robie testy owulacyjne, nie mierze temperatury ,bo jakos nie umie sie do tego zabrac... mierzysz jeszcze jak lezysz w lozku? czy jak to robisz?
@Anet_86 ja juz po pierwszej kawceNova87 lubi tę wiadomość
-
agnieszka011988 o 6 dzwoni budzik w telefonie który leży na pufie przy łóżku. wyłanczam go i biore termometr który też tam lezy i mierzę. w sumie to tylko 1 ruch reką
Mój łyka Maca i Salfazin. Śmieje się że Maca to portorykańska wiagra -
nick nieaktualny
-
Załamana85 wrote:Witajcie.
Poproszę ja bo obudzilam sie jakbym kaca miala....
Nova87 ciasteczkiem nie pogardze...KoniczynkaNaSzczęście lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam się i ja - już z pracy;-)
Od rana z dość mocnym bólem po prawej stronie - napewno nie owulacyjny....
Znam ten ból- tak bolalo w ciąży czyli to miesniak się odezwał
A powiedzcie mi owulacje są naprzemienne? Raz lewy raz prawy jajnik ? Czy nie ma na to reguły? -
nick nieaktualnyWitajcie!
U mnie ten miesiąc odpada, bo od 5dc biorę Orgametril, który jak wiadomo hamuje owulację.Mam nadzieję, że torbiel po nim zniknie. Dziś wizyta u fizjoterapeutki. Niestety nadal problem z bólem w okolicy lewego jajnika (torbiel jest na prawym). Ostatnie zdjęcie, a właściwie jego podpis wskazuje na to, że jednak jestem w punkcie wyjścia- "jajnik za macicą"..
Miłego dnia i oby jak najszyciej do popołudnia
-
nick nieaktualnyOna29 wrote:Witam się i ja - już z pracy;-)
A powiedzcie mi owulacje są naprzemienne? Raz lewy raz prawy jajnik ? Czy nie ma na to reguły?
Ja mam zazwyczaj w prawego jajnika owulację.
Chyba nie ma reguły.. -
Ona29 wrote:Witam się i ja - już z pracy;-)
A powiedzcie mi owulacje są naprzemienne? Raz lewy raz prawy jajnik ? Czy nie ma na to reguły?
Ale z tego co sie orientuje to nie jest naprzemiennie ale moge się mylićZnowu.ta.kryska lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny