Długoterminowe staraczki !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOna29 wrote:Zasinienie pochwy słyszałam i jak zaszłam sprawdzałam wszystkie objawy
Oprócz tych okresowych czyli bólu brzucha i piersi nie miałam żadnych innych
Czyli zasinienie, brodawki ciemniejsze czy ich otoczka itpZnowu.ta.kryska lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCynamonowaaa wrote:Moje pytanie - po co doszukiwać się objawów? Ja niczego nie szukam i żyję spokojniej.
Sprawdzałam tylko co się zgadzało z wypisywanych objawów ciąży- i okazało się że prawie nic
No kupiłam test owu znów w aptece siknelam a tam piękne odrazu dwie krechy;-) baaa testowa ciemniejsze od kontrolnejWiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2017, 13:39
-
nick nieaktualnyOna29 wrote:Sprawdzałam tylko co się zgadzało z wypisywanych objawów ciąży- i okazało się że prawie nic
No kupiłam test owu znów w aptece siknelam a tam piękne odrazu dwie krechy;-) baaa testowa ciemniejsze od kontrolnej -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ona29 wrote:Ciiicho!!!
Ja nie widziałam nigdy takiej kreski u siebie więc daj się pocieszyc
Czułam sie jakby to był ciążowy pozytywnyZnowu.ta.kryska lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNova87 wrote:To ja tak wczoraj miałam Niby jednak nie na + ale wogole druga kreska
Czułam sie jakby to był ciążowy pozytywny
Nie nie u mnie testowa grubsza i ciemniejsza od kontrolnej, aż patrzalam w ulotce czy mi się paski nie pomyliły testowe z kontrolnymi ale nie:-PNova87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny