Długoterminowe staraczki !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZałamana85 wrote:Wlasnie czekam na prl i prog...
A dlaczego prolaktyna? Który to Dc?
Jesteś po owu to może estradiol prolaktyna?
Z tego co wiem to prl robimy na początku cyklu
Witam się z rana
Malz mnie obudził na
Około 10 wyruszamy na Katowice pojeździć po salonach za auutem ( oczywiście uzywanym:-P )
Wczoraj spotkaliśmy moja ciocie na grobie dziadków
No i na pożegnanie ciocia mówi; pozdrowienia dla dzieci !!
Ja podziękowałam a mój mąż to jakby w łeb dostał- pyta mnie jakich dzieci?
A ja mu na to jesteśmy już w takim wieku że ciocia nawet nie pytała czy je mamy bo dla takich starszych osób to już oczywiste
I patrzy na mnie i mówi że wszysccy to osaczaja że czuje się przytoczony tym wszystkim- odpowiadam mu na to takie życie, już nie patrzę na niego naciskam bo czas mnie goni
Więc w aucie po drodze mówi do mnie to trzeba wracać do łóżka i dziecko robić
No to ja zadowolona a on wieczorem wziął tak gorący prysznic że aż całe nogi miał czerwone wqrwilam się i poszłam spać- jedyne co zapytał; co znów zrobiłem nie tak ...
Masakra z tymi chłopami żeby nie wiedział jak to szkodzi ale wie ! Dobrze wie ! Nieiwem czy robi to nieświadomie czy specjalnie ...Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2017, 07:23
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHejka wszystkim
Witam się w nowym cyklu i zarazem ostatnim z clo jupi!
Ona mojemu też wiele razy powtarzam żeby nie brał gorącego prysznica ale oczywiście on że nie oblewa jajek tym strumieniem, bo za nim zleci z głowy to już ostygnie no i tyle z mojej gadki.
Załamana kciukam za wyniki &&Posok82, Znowu.ta.kryska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOna29 wrote:Podwyższona prolaktyna w ciąży to chyba norma jakby co
Ostatnio mialam za malo...
Wyniki po poludniu będą.
Odczuwam juz Pms...głupie wpier*alanie wszystkiego...nerwowosc i ciut piersi zaczynają...w minionym cyklu po leczeniu diostinexem piersi zero odczuć i zmalaly nawet..no ale jak Mialam za mala prl to nic dziwnego... -
nick nieaktualnyMasakra z tymi chłopami
Jak do ściany tluc, mój to wczoraj aż nogi czerwone miał z gorąca więc napewno ciepła woda jajka nie trafiła:-/
Masakra
Już nie o to mi chodzi mi mówił że chciał się ogrzac bo mu zimno było, a raczej o to że to ja się futruje hormonami tabletkami itd a on sobie robi co chce , to mnie wkurza!Karolina2787, MisiaABC lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKarolina2787 wrote:Hejka wszystkim
Witam się w nowym cyklu i zarazem ostatnim z clo jupi!
Ona mojemu też wiele razy powtarzam żeby nie brał gorącego prysznica ale oczywiście on że nie oblewa jajek tym strumieniem, bo za nim zleci z głowy to już ostygnie no i tyle z mojej gadki.
Załamana kciukam za wyniki &&Karolina2787 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOna29 wrote:Masakra z tymi chłopami
Jak do ściany tluc, mój to wczoraj aż nogi czerwone miał z gorąca więc napewno ciepła woda jajka nie trafiła:-/
Masakra
Już nie o to mi chodzi mi mówił że chciał się ogrzac bo mu zimno było, a raczej o to że to ja się futruje hormonami tabletkami itd a on sobie robi co chce , to mnie wkurza!
Faceci tak maja...moj mial rzucic fajki i piwo i co....dupa...czlowiek staje na glowie a oni do wszystkiego na luzie....wrrr..u mnie tez wczoraj gesta atmosfeta...a ja i obiad i potem ciasto...i jeszcze źle...mówię mu chodz ze mna na spacer z psem to nie bo zmeczony...i caly dzien przrlezal w łóżku....Znowu.ta.kryska lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZałamana85 wrote:Faceci tak maja...moj mial rzucic fajki i piwo i co....dupa...czlowiek staje na glowie a oni do wszystkiego na luzie....wrrr..u mnie tez wczoraj gesta atmosfeta...a ja i obiad i potem ciasto...i jeszcze źle...mówię mu chodz ze mna na spacer z psem to nie bo zmeczony...i caly dzien przrlezal w łóżku....
Naprawdę jebca idzie dostać
KoniczynkaNaSzczęście, Znowu.ta.kryska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry.
A mój nie pali, nie pije, zdrowiutko się odżywia, nawet glutenu i mleka unika,w miarę się rusza, nie lubi gorących kąpieli, jak na moje odczucie w chłodnej wodzie się myje, grzecznie łyka wszelkie medykamenty i co? I nic?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2017, 08:48
KoniczynkaNaSzczęście, Znowu.ta.kryska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mój mąż łyka wszystko co mu dam i tylko się pyta czy mu "pytka" po tym urośnie
Goracych kąpieli nie lubi
A co do ciąży to, co ma być to będzie a pewnie po owu będe jak na szpilkach siedziecKarolina2787, MisiaABC, Anet_86, Janess, Znowu.ta.kryska lubią tę wiadomość