Długoterminowe staraczki !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Heloł
Cynamonowa co za piękny nick
Schmetterling lubie czytac kryminały. A co do polskich autorow jakos nie moge sie przekonac. Tak jak z filmami.Schmetterling, Karolina2787 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitam się i ja
Wyspana i z całkiem dobrym humorem
Cynamonowa bardzo mi się podoba
Motylku jak książka? Ciekawa?
Nova ja tak samo jak Ty nie przepadam za pl filmami i książkami.
Załamana mmm sernik mogę wpaśćSchmetterling, MisiaABC, Znowu.ta.kryska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKarolina2787 wrote:Witam się i ja
Wyspana i z całkiem dobrym humorem
Cynamonowa bardzo mi się podoba
Motylku jak książka? Ciekawa?
Nova ja tak samo jak Ty nie przepadam za pl filmami i książkami.
Załamana mmm sernik mogę wpaść
Przeczytałam póki co 5 stron Ale na bank zdam relację
Jakie plany u Ciebie na dziś?Karolina2787 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySchmetterling wrote:Przeczytałam póki co 5 stron Ale na bank zdam relację
Jakie plany u Ciebie na dziś?
Zawsze coś ale na pewno będzie bardziej wciągająca niż poprzednia.
Hmm... co do planów na dziś to na początek śniadanko jakieś trzeba wszamać a później myślałam nad wymianką rzeczy z szafy na te cieplejsze bo jednak ostatnio trochę dupka mi zmarzła więc zamierzam myknąć na strych żeby pościągać cieplejsze okrycia. Czapki,szaliki i rękawiczki też nie mam zamiaru się trząść
A Ty coś planujesz, wyjeżdżasz gdzieś? -
nick nieaktualnyWitam Dziewuszki,
Cynamonowa, cześć. Napisz coś o sobie Też mi cały czas chodzi po głowie taki ruch...
Na śniadanko jajeczniczka, teraz kawusia i wio w drogę.
Serniczek, uwielbiam wszelkie serniczki, ale nie umiem robić, więc chętnie wpadnę
Trzymajcie sięSchmetterling, MisiaABC, Znowu.ta.kryska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKarolina2787 wrote:Zawsze coś ale na pewno będzie bardziej wciągająca niż poprzednia.
Hmm... co do planów na dziś to na początek śniadanko jakieś trzeba wszamać a później myślałam nad wymianką rzeczy z szafy na te cieplejsze bo jednak ostatnio trochę dupka mi zmarzła więc zamierzam myknąć na strych żeby pościągać cieplejsze okrycia. Czapki,szaliki i rękawiczki też nie mam zamiaru się trząść
A Ty coś planujesz, wyjeżdżasz gdzieś?
Tak, my się niedługo zbieramy na wieś do moich rodziców, no i potem na cmentarz. Po drodze zabieramy trochę upierdliwą ciocię..
Ja też muszę poszukać czegoś cieplejszego. W szafie same stare ciuchy, więc chciałabym wypaść niedługo na jakieś zakupy
Dziś są urodziny mojego chrześniaka. Kończy 16lat. Czasem sobie myślę, że on prędzej będzie miał dzieci niż ja -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKarolina2787 wrote:Zakupki ciuszkowe to najmilsze zakupy jak dla mnie też by się przydało kilka nowych rzeczy.
Chrześniak troszkę niezbyt radosny dzień urodzin ma co nie? No ale przecież sam nie wybierał prezencik już masz?
Pamiętajmy o tym, że to dzień Wszystkich Świętych Sama chciałabym mieć tylu potronówKarolina2787, MisiaABC, Znowu.ta.kryska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny