Długoterminowe staraczki !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Schmetterling wrote:Dziewczyny, gdzie można kupić termometr do mierzenia temperatury? Potrzeba jakiegoś specjalnego?
Schmetterling lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa już na pewno nie bd mierzyć temperatury bo nie ma sensu ale przynajmniej się przekonałam jak działa clo i jak wygląda wykres na stymulacji teraz zakopuję głeboko w szufladzie termometr bajo.
Dopiero co weszłam do domu taaaakie korki na szczęście nie ruszam się z domu przez najbliższe 5 dni juuupiiii!!!hipisiątko, Znowu.ta.kryska, Anet_86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhipisiątko wrote:My wyruszamy jutro o 7 dopiero w drogę i już się boję korków.
Uważajcie na siebie.
Swoją drogą też chciałabym taką niespodziankę jak Twoja koleżanka tym bardziej że przede mną ostatni cykl z clo z resztą najważniejsze że ostatni i później bd działać inaczej heheZnowu.ta.kryska, hipisiątko lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZnowu.ta.kryska wrote:Sie wystraszyl odkurzacza. I mialam ekstra sprzatanie rzygow, siuskow i kup w roznych przedziwnych miejscach. Az sie odwodnil i wyladowalismy na ostrym dyzurze. A mialam tylko poodkurzac, zrobic obiad i pojechac sobie na solarium. Taaa... Planuj i rachuj a i tak wszystko na CH...
O kurdę a ja myślałam że żartujesz z tym ostrym dyżurem dlatego polubiłam wybacz.No to nieźle się maluch załatwił, biedulekZnowu.ta.kryska lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNa testach absolutnie się nie znam, raz próbowałam ale jakoś nic nie rozumiałam. Wierzę tylko w monitoring. Tempkę mierzę, bo wiem z niej kiedy mniej więcej może być owulka i kiedy będzie @, więc mnie się przydaje.
My jutro na 2 cmentarze musimy podjechać, w czwartek z powrotem do pracy (w sumie to nie wiem czy i jutro nie będę "w pogotowiu"), więc zazdroszczę Tobie Karolina
Na psach też się nie znam, lubię, ale nie doradzę. Mam kotałkę, więc coś na temat sprzątania rzygów wiem Załamana prześliczna piesałke!!!
U mnie poziom stresu przed laparo wzrasta, mega się boję. Nie samej laparo, ale tego co wykaże i co będzie dalej...Znowu.ta.kryska, Karolina2787 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZnowu.ta.kryska wrote:Spoko. Sytuacja opanowana. Tylko obiadu zas nie ma. No i nie bylam na tym solarium. Ale za to jak mieszkanie wypucowalam!
Lubię za pozytywne strony tej sytuacji jednak się znalazło coś a solarium niezdrowe to i dla skóry Twojej lepiejWiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2017, 17:19
Znowu.ta.kryska lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhipisiątko wrote:U mnie mój stary struga coś spawarką w garażu na dole a wszystki koty na górze siedzą ze mną. Tak się boją że mi drzwi zniszczyły między garażem a wejściem na górę. Musiałam wpuścić do siebie ale zaraz wędrują spowrotem do garażu bo ja nie znoszę zwierząt w domu odkąd mój kotek narobił mi na moje łóżko w sypialni i musiałam kupić nowy materac. Wiem strasznie wrażliwa jestem na punkcie własnego łóżka. Nawet nikomu nie można na nim usiąść
A Twój stary może chociaż na skraju przysiąść, czy Ty do niego przychodzisz? Takie schadzki mogą być nawet romantyczne!
Hipi, jak Twój już uświadomiony co i jak ma robić (jak go teść nauczył) to u Was teraz kwestia czasu jak się rodzina powiększy. Swoją drogą może i mojego by przeszkolił, bo my też ni chu chu nie czaimy o co chodzi z tym całym poczęciem! Cos tam czytaliśmy w necie na bryk.pl, ale trudnym językiem bylo napisane... Najlepiej jakby ktoś nam pokazałhipisiątko, Znowu.ta.kryska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhipisiątko wrote:Mówiłam mojemu, żeby tatuś mu pokazał jak to się robi bo sucha teoria do mnie nie przenawia. Dzieci podobno najlepiej się uczą naśladując rodziców.
Święte słowa - moi teście mają 3 synów i córkę, skądś musieli wiedzieć jak...
hipisiątko wrote:My czasem chcemy pokazać sąsiadom, że nie tylko się ogląda tv w saloniehipisiątko, Znowu.ta.kryska, Angela Be lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhipisiątko wrote:Mój teść ma tylko syna więc chyba nie ćwiczył bardzo praktyki.
Nie wiem co mówią ale dziwnie się na mnie patrzą sąsiedzi
Raz a dobrze mój teść próbował aż się udało (córka najmłodsza)
O mnie na bank na wsi mówią, ze pizgnięta jestem bo tak biegam bez celu. A firanki się w oknach ruszają, w ogródkach praca zwalnia...hipisiątko, Znowu.ta.kryska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZnowu.ta.kryska wrote:A mi pies chalupe zarzygal, bo mi sie sprzatania zachcialo. Szczeniak plus odkurzacz rowna sie ostry dyzur
Mamy to samo. Że strachu sika. Nieważne, że odkurzacz przynosi mu ciasteczka i do niego łagodnie mówiZnowu.ta.kryska lubi tę wiadomość