Długoterminowe staraczki !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Schmetterling wrote:Dziewczyny, gdzie można kupić termometr do mierzenia temperatury? Potrzeba jakiegoś specjalnego?
Schmetterling lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa już na pewno nie bd mierzyć temperatury bo nie ma sensu ale przynajmniej się przekonałam jak działa clo i jak wygląda wykres na stymulacji
teraz zakopuję głeboko w szufladzie termometr bajo.
Dopiero co weszłam do domu taaaakie korkina szczęście nie ruszam się z domu przez najbliższe 5 dni
juuupiiii!!!
hipisiątko, Znowu.ta.kryska, Anet_86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhipisiątko wrote:My wyruszamy jutro o 7 dopiero w drogę i już się boję korków.
Uważajcie na siebie.
Swoją drogą też chciałabym taką niespodziankę jak Twoja koleżankatym bardziej że przede mną ostatni cykl z clo z resztą najważniejsze że ostatni i później bd działać inaczej hehe
Znowu.ta.kryska, hipisiątko lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZnowu.ta.kryska wrote:Sie wystraszyl odkurzacza. I mialam ekstra sprzatanie rzygow, siuskow i kup w roznych przedziwnych miejscach. Az sie odwodnil i wyladowalismy na ostrym dyzurze. A mialam tylko poodkurzac, zrobic obiad i pojechac sobie na solarium. Taaa... Planuj i rachuj a i tak wszystko na CH...
O kurdę a ja myślałam że żartujesz z tym ostrym dyżurem dlatego polubiłam wybacz.No to nieźle się maluch załatwił, biedulekZnowu.ta.kryska lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNa testach absolutnie się nie znam, raz próbowałam ale jakoś nic nie rozumiałam. Wierzę tylko w monitoring. Tempkę mierzę, bo wiem z niej kiedy mniej więcej może być owulka i kiedy będzie @, więc mnie się przydaje.
My jutro na 2 cmentarze musimy podjechać, w czwartek z powrotem do pracy (w sumie to nie wiem czy i jutro nie będę "w pogotowiu"), więc zazdroszczę Tobie Karolina
Na psach też się nie znam, lubię, ale nie doradzę. Mam kotałkę, więc coś na temat sprzątania rzygów wiemZałamana prześliczna piesałke!!!
U mnie poziom stresu przed laparo wzrasta, mega się boję. Nie samej laparo, ale tego co wykaże i co będzie dalej...Znowu.ta.kryska, Karolina2787 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZnowu.ta.kryska wrote:Spoko. Sytuacja opanowana. Tylko obiadu zas nie ma. No i nie bylam na tym solarium. Ale za to jak mieszkanie wypucowalam!
Lubię za pozytywne strony tej sytuacji jednak się znalazło cośa solarium niezdrowe
to i dla skóry Twojej lepiej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2017, 17:19
Znowu.ta.kryska lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhipisiątko wrote:U mnie mój stary struga coś spawarką w garażu na dole a wszystki koty na górze siedzą ze mną. Tak się boją że mi drzwi zniszczyły między garażem a wejściem na górę. Musiałam wpuścić do siebie
ale zaraz wędrują spowrotem do garażu bo ja nie znoszę zwierząt w domu odkąd mój kotek narobił mi na moje łóżko w sypialni i musiałam kupić nowy materac. Wiem strasznie wrażliwa jestem na punkcie własnego łóżka. Nawet nikomu nie można na nim usiąść
A Twój stary może chociaż na skraju przysiąść, czy Ty do niego przychodzisz? Takie schadzki mogą być nawet romantyczne!
Hipi, jak Twój już uświadomiony co i jak ma robić (jak go teść nauczył) to u Was teraz kwestia czasu jak się rodzina powiększy. Swoją drogą może i mojego by przeszkolił, bo my też ni chu chu nie czaimy o co chodzi z tym całym poczęciem! Cos tam czytaliśmy w necie na bryk.pl, ale trudnym językiem bylo napisane... Najlepiej jakby ktoś nam pokazałhipisiątko, Znowu.ta.kryska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhipisiątko wrote:Mówiłam mojemu, żeby tatuś mu pokazał jak to się robi bo sucha teoria do mnie nie przenawia. Dzieci podobno najlepiej się uczą naśladując rodziców.
Święte słowa - moi teście mają 3 synów i córkę, skądś musieli wiedzieć jak...
hipisiątko wrote:My czasem chcemy pokazać sąsiadom, że nie tylko się ogląda tv w saloniehipisiątko, Znowu.ta.kryska, Angela Be lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhipisiątko wrote:Mój teść ma tylko syna więc chyba nie ćwiczył bardzo praktyki.
Nie wiem co mówią ale dziwnie się na mnie patrzą sąsiedzi
Raz a dobrzemój teść próbował aż się udało (córka najmłodsza)
O mnie na bank na wsi mówią, ze pizgnięta jestem bo tak biegam bez celu. A firanki się w oknach ruszają, w ogródkach praca zwalnia...hipisiątko, Znowu.ta.kryska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZnowu.ta.kryska wrote:A mi pies chalupe zarzygal, bo mi sie sprzatania zachcialo. Szczeniak plus odkurzacz rowna sie ostry dyzur
Mamy to samo. Że strachu sika. Nieważne, że odkurzacz przynosi mu ciasteczka i do niego łagodnie mówiZnowu.ta.kryska lubi tę wiadomość