Długoterminowe staraczki !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Ona29 wrote:Nie nie u mnie testowa grubsza i ciemniejsza od kontrolnej, aż patrzalam w ulotce czy mi się paski nie pomyliły testowe z kontrolnymi ale nie:-P
Znowu.ta.kryska lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCynamonowaaa wrote:Ona to Twój facet w końcu chce dziecko czy nie chce?
Jego zapytaj, ogólnie chce to wiem , ale nie teraz
Ale nie zabezpieczamy się i wspolzyjemy jakby do końca lub nie, będzie to będzie
Szanse mamy o tyle mniejsze o ile on suplementuje testosteron , odstawi jak się w pracy wszystko poukłada , wiem skomplikowane takie na warunku jakby ... Ale szanse zawsze są -
nick nieaktualnyOna29 wrote:Jego zapytaj, ogólnie chce to wiem , ale nie teraz
Ale nie zabezpieczamy się i wspolzyjemy jakby do końca lub nie, będzie to będzie
Szanse mamy o tyle mniejsze o ile on suplementuje testosteron , odstawi jak się w pracy wszystko poukłada , wiem skomplikowane takie na warunku jakby ... Ale szanse zawsze są -
nick nieaktualnyCynamonowaaa wrote:Ale wiesz o tym, że jak suplementuje testosteron teraz i odstawi za jakiś czas to skutki jego brania mogą pozostać jeszcze na długi czas?
Mamy to sprawdzone i umiemy sobie z tym poradzić
Od niedawna to fakt , ale już mamy na to sposób- sprawdzony
O to się nie martwię, bardziej o czekanie ...
No ale nie mogę bo zmusić wiadomo -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCynamonowaaa wrote:a w jakim celu on to bierze?
Jego się zapytaj, uzależniony jest to moje zdanie , pół życia na sterydach i nagle trzeba odstawić- sportowiec kulturysta haha nie przegadasz że nie zdrowe już język wystarczająco zestrzepilam jak chce się truć to niech się truje byle ja dziecko będę mieć bo w niczym mi to nie przeszkadza ( oczywiście o zdrowiu to temat zamknięty)
Od 2 lat czysty jedynie ten testosteron , i tak by się nie przyznał ale podejrzewalam i przylapalam
Dziecinada ... Ale ja z tym nic zrobić nie potrafię
Ogólnie to kawy nie pije fajek nie pali alkoholu nie tknie dobrze i zdrowo się odżywia reszta do poprawki -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCynamonowa, śliczne pazurki
Wróciłam z pracy, trochę ogarnęłam, teraz relax i czekanie na ślubnego
A jutro znowu piątek
Miałam Was jeszcze zapytać co jeść na diecie lekkostrawnej? Mam tydzień przed laparo sobie zafundować. Wiem, że gotowane warzywa i owoce, mięso, ale nie wiem jak się do tego zabrać. Np na śniadanie płatki owsiane na wodzie z jabłkiem i cynamonem, obiad gotowany kurak + warzywa na parze, kolacja kanapka, no właśnie z czym? A chleb razowy?Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2017, 18:11
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny