Długoterminowe staraczki !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
hipisiątko wrote:Przed laparo odczuwałam ból owulacji tylko z lewej strony. Bo na prawym jajniku rosła torbiel endo. Teraz naprzemian raz z prawego raz z lewego.
hipisiątko lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitajcie.
Ja dopiero wstałam, i oczy przecieram.
Ja mam zdecydowanie częściej owulację z lewego jajnika, gdzieś czytałam, że nie ma reguły naprzemienności. Ale ja uważam, że po prostu ten prawy jajnik jest słabszy, no na logikę - rzadziej owulacja, to gorzej działa.
Ja biorę od dwóch cykli po owulacji do @.Efekt - chyba trochę bardziej obfite @ i zero skrzepów, a czasem jakiś mi się zdarzał.Znowu.ta.kryska lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhipisiątko wrote:Nie chcę Cie smucic ale u mnie torbiel endo nie zniknęła po żadnych lekach. Tylko laparo. Zmniejszyła się jedynie gdy przestałam brać clo.
Ja nie mam torbieli endometrialnej. Tą usuneli podczas laparoskopii. Teraz męczę się z torbielą po niepękniętym pęcherzyku -
hipisiątko wrote:Muszę, żeby nie było tak słodko z samwgo rana bo mnie mdli od słodyczy ;P
Wtedy będziesz chciała jeszcze słodkościhipisiątko, Znowu.ta.kryska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhipisiątko wrote:A tak wogole to u mnie brak kultury
Dzień dobry wszystkim.
Śniadanie zjedzone, pranie ręczne zrobione, pościel zmieniona, m jak miłość obejrzane i mam chwilę dla siebie bo o 9 pieseł jeść będzie się domagał. Potem wymarsz w pole póki nie pada. Roboty w grom.
Ale szybka jesteś.
Lubię czytać, że ktoś tak dużo zrobił, to mnie mobilizuje.hipisiątko, Znowu.ta.kryska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhipisiątko wrote:A tak wogole to u mnie brak kultury
Dzień dobry wszystkim.
Śniadanie zjedzone, pranie ręczne zrobione, pościel zmieniona, m jak miłość obejrzane i mam chwilę dla siebie bo o 9 pieseł jeść będzie się domagał. Potem wymarsz w pole póki nie pada. Roboty w grom.
Co uprawiacie?hipisiątko lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMnie zlapał dziwny nastrój...z jednej strony wkurwienie...z drugiej smutek...i jakaś nieopisana zlosc do calego swiata...
Wzielam sie za porzadki odkurzylam..umylam podlogi...ogarnelam kuchnie co jej nikt nie sprzwtal od 2 dni i chyba wszystkie naczynia brudne...masakra ( moj M oczywiscie nic nie widzi...)
I jakoś to mi nie pomogło...chyba jestem taka zła bo @ przyjdzie...ale jeszcze z 6 dni... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCynamonowaaa wrote:Mam wrażenie, że od paru dni jestem niewidzialna na tym wątku. Piszę i nikt na to nie reaguje.
No nic chyba nic tu po mnie...
Hej, ja też uważnie czytam, co piszesz, tylko o tym pierniku nic nie mam do dodania, bo nigdy nie piekłam.Cynamonowaaa, Znowu.ta.kryska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhipisiątko wrote:Ja właśnie w drodze na swoją najdalszą plantacje truskawek. Co do piernika to ja jestem lewa w pieczeniu ciast i robię tylko takie na herbatniakch lub biszkoptach
a ten piernik jest mega łatwy, ale robi się go 6 tyg przed świętami. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCynamonowaaa wrote:Mam wrażenie, że od paru dni jestem niewidzialna na tym wątku. Piszę i nikt na to nie reaguje.
No nic chyba nic tu po mnie...
Ja zawsze wyczekuję Twoich wiadomości
Laska, ale ja Ci z serinikiem nie pomogę...a sorry, piernikiem.
Za chwilę będę gadać z wkurwionym Niemcem.
Trzymajcie za mnie kciuki!Cynamonowaaa, MisiaABC, Znowu.ta.kryska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWczoraj znalazłam przepis na trufle orzechowo-śliwkowe czekoladowe. Może zrobię jutro, tylko się zastanawiam, jak zblendować czy zmiksować orzechy lub migdały, najpierw oczywiście trzeba namoczyć na noc, ale czy aż tak zmiękną, żeby blender dał radę ?...
Znowu.ta.kryska lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny