Długoterminowe staraczki !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja dziś mam wolne...... Normalnie nie wierzę 🤣
My pracujemy 7 dni w tyg z tym że weekend od 15 do 19. A ja dziś mam cały dzień wolny 🎉
Maluje właśnie ścianę w pokoju bo mi dzieci w święta ją doprawiły tak że nie da się tego umyć.
Potem zrobić trzeba obiad. Spacer z psem i chałupe ogarnąć, czyli szarość dnia codziennego, na którą w tyg nie mam czasu.
Do tego w pracy mamy gęsta atmosferę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 stycznia 2020, 10:20
11.03.2020 prawie 10 tyg 😭 -
U nas tez sprzatanie, spacer, obiad mam gotowy, bo wczoraj robilam grochowke i zostala, a wieczorem przychodza znajomi i robimy Raclette... a jutro wyciagamy nogi na kanapie i odpoczywamy pomiedzy posilkami i spacerami
Pia88 lubi tę wiadomość
Instagram
@invitro.mama
Rozpakowane mamusie
https://walkaorodzicielstwo.blogspot.de
Starania start -> 2013
[*] 10tc (2015)
[*]8tc (2018)
3xIUI
1 ICSI
->23.11 punkcja (24-27.11 hiperstymulacja/hospitalizacja)
->27.11 transfer 🐣🐣
->14dpt beta 1700
->21dpt beta 10275
->31dpt biją
-> 39dpt bije
-> 18.08.2018 (40+0) córeczka
-> 25.08.2020 termin w klinice leczenia niepłodności
-> 25.08 start Cyclo Progynova
-> 14.09 💉
-> 25.09 Punkcja
-> 29.09 Transfer 🐣
-> 14dpt beta 1700
-> 23dpt
-> 16.06.2021 (39+5) synek
⬇️ moja lista wyprawkowa ⬇️
http://walkaorodzicielstwo.blogspot.com/2018/11/lista-wyprawkowa.html?m=1 -
werni wrote:Trzeba mieć czasem wolne kiedy się non stop pracuje
Uuu aż tak gęsta?
My przez ten smog siedzimy w domu.
z nich wciągnęła w aferę mnie.
Jedna z nich zagroziła odejściem z pracy z resztą już 4 raz przez okres 3 mcy.
Dziewczyna niby przyjemna ale lubi odpowiedzialność swoją zrzucać na innych.11.03.2020 prawie 10 tyg 😭 -
Kurcze to z takimi to ciężko jest. Widać nie wie czego chce jak tyle razy chciała się zwolnić.
Tez dziś ogarniam. Właśnie prasuje a mały śpi w swoim łóżeczku. -
nick nieaktualnyHej
Kurde Fabcia to zemna chyba też coś nie tak 🙄🙄🙄, średnio raz w miesiącu mówiłam że się zwalniam .
Tak to jest jak człowiek sobie zwyczajnie nie radzi i chce uciekać , albo jak w przypadku koleżanki najlepiej namieszac A potem chcieć spierdzielic 😁😁
Ja to wogole mam dzień do doopy, prawie całą noc nie spałam. A to siku co godzinę A to zgaga A to niedobrze mi było, a to brzuch bolał i tak w kółko 🤯🤯😳🥺 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHejo
Moje babcie niestety nie żyją , dziadki też. W weekend dopiero wybieramy się na groby ...
Janka Alez piękne okrągłe cyfry 😍😍
U mnie cuda na kiju się dzieją. Mąż chce lekarza zmienić 😳, teraz na sam koniec jeszcze mi stresu dokłada. Nasluchal się o szpitalu w którym mam rodzić i kategorycznie mówi nie
Zalatawia innego lekarza inny szpital , ostatecznie jeśli już się nie da to prywatny poród 😳😳😳
Na wiedziałam że w moim szpitalu się dzieją cuda ale zdecydowałam się iść tam pod warunkiem że moja lekarka akurat będzie. Tyle że lekarka też ostatnio sobie igra.... nie mam badań aktualnych 2 razy miałam robione ktg poprzednia wizyta 13.01 kolejna już na poród zero kontroli nie wystawione l4 ( jestem bez wypłaty w styczniu i połowę za luty dostanę) - miarka się przebrała 🥺 -
Co za baba. Dobrze robi mąż ze chce zmienić szpital. Ja bym ochrzanila i niech z własnej kasy wychodzi.
Pia88 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja mam jedną babcie 83 lata ale już praktycznie nie kontaktuje. Nie wie jaki dzień tygodnia jakie święto.
Babcia że strony męża jeszcze gorzej bo już ludzi nie poznaje. Bez sensu jeździć tam.
Reszta babć i dziadków nie żyje u nas.
Ja w robocie. Mam ostatnio taką chęć na spanie że szok. Mogłabym już iść spać i spokojnie przespie do 8 rano.
Tak więc na dofinansowanie się nie dostałam. Od czekam do lata i znów udam się na Białystok. Kocham to miasto i ten klimat. W ostateczności 3 podejście myślę o novum.
W sumie dalej nie wiem czy chce za wszelką cenę to dziecko. Mam męża pracę i całe dnie wypełnione od a do z. Kocham swoje życie choć wiem że dziecko kochałabym ponad wszystko.
Nie wiem naprawdę co robić.
Bo o ile szef by mnie rozumiał o tyle w pracy nie chce mówić o kolejnym ivf i brać co drugi dzień wolne.11.03.2020 prawie 10 tyg 😭 -
nick nieaktualnyfabcia wrote:Ja mam jedną babcie 83 lata ale już praktycznie nie kontaktuje. Nie wie jaki dzień tygodnia jakie święto.
Babcia że strony męża jeszcze gorzej bo już ludzi nie poznaje. Bez sensu jeździć tam.
Reszta babć i dziadków nie żyje u nas.
Ja w robocie. Mam ostatnio taką chęć na spanie że szok. Mogłabym już iść spać i spokojnie przespie do 8 rano.
Tak więc na dofinansowanie się nie dostałam. Od czekam do lata i znów udam się na Białystok. Kocham to miasto i ten klimat. W ostateczności 3 podejście myślę o novum.
W sumie dalej nie wiem czy chce za wszelką cenę to dziecko. Mam męża pracę i całe dnie wypełnione od a do z. Kocham swoje życie choć wiem że dziecko kochałabym ponad wszystko.
Nie wiem naprawdę co robić.
Bo o ile szef by mnie rozumiał o tyle w pracy nie chce mówić o kolejnym ivf i brać co drugi dzień wolne.
Przyznam szczerze że ciężka sytuacja . Dodam też że również nachodzą mnie takie myśli/ teraz coraz częściej . Pewnie zwyczajnie ze strachu . Jak to się wszystko zmieni , jak do tej pory miałam wszystko ułożone , a teraz się to zmieni. Tylko Fabcia ? Co będzie za 10 lat? Może się okazać że usiądziesz i będziesz żałować... jeśli to są tylko cienie wątpliwości, to moim zdaniem walcz ! Takie myśli podejrzewam nachodzą każda z Nas jedne szybciej inne późnej...
Nie wierzę w to że życie aż tak drastycznie się zmienia , owszem pojawia się na świecie " ktoś " komu musimy poświęcić większą część naszego czasu ale myślę że dla słowa " mama " warto ❤❤
Oczywiście to tylko moje zdanie, Ty najlepiej wiesz co czujesz i czego chcesz tak naprawdę ❤
fabcia, werni, Pia88 lubią tę wiadomość
-
Aż się wzruszylam czytając twój wpis Aneta.
Dokładnie żeby później nie zalowac ze nie zrobiło się wszystkiego.
Co do Białegostoku to moja szwagierka stamtąd pochodzi. Ma dziadków. Rodzice w stanach.
Mi zostały dwie babcie. Podzwonilam. Dziś byliśmy u teściów. W połowie lutego chce z małym pojechać do rodziców na tydzień. Wtedy mój weźmie wolne na malowanie mieszkania.Pia88 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny