Długoterminowe staraczki !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJaness wrote:Pia, miałam 2 biopsje. Jednej nawet nie poczułam. To bardzo ważna sprawa a tym bardziej przed tą całą chemią. Nie stresuj się. Wynik na pewno będzie ok a będziesz miała spokojną głowę.
Też miałaś torbiele?
Zastanawiam się czy jak mam płyn w tej torbieli to mi go cały ściągną.
Nie czytaj tych głupot w internecie
Lepiej pogadaj z namiWiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2020, 08:55
-
Anetka ja to czekam kiedy mój mały zacznie zabkowac bo narazie cisza. Dziś prawie cały dzień nie spał i przez to padł mi po 17 i do tej pory śpi. A jak u Was?
Pia tez miałam biopsje bo miałam guzki w piersiach. Najpierw w jednej ze dwa i po roku w drugiej 3. Pousuwali mi i do tej pory cisza.
Hipi super ze aż tak się ucieszyli na wieść o ciąży ludzie z pracy. A mowilas w rodzinie o niej ? Bratowej? Ciekawa jestem jak oni zareagowali. Jak mama?
Janka tez przestałam na belly nie które wątki czytać jak były przykre sytuacje. Wtedy miałam stracha o swoją ciążę.Janess lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej
Janka skąd ja znam te internetowe " histerie " .
Pamiętam siebie, głównym moim objawem schizow było saczenie wod plodowych- w batach wiecznie mokro
Ile ja pieniedzorow na wkładki wydalam to głowa mała A sztuk 5 to koszt prawie 50 zł ! A jaki ja miałam problem jak mi się dziecko wolniej ruszalo A w internetach już czarne wizje że pepowina owiniete omg
Teraz jak patrzę na mała to nadal mnie czasem coś bierze. A czemu ona tak długo śpi? Po chrzcinach pół nocy chodziłam z termometrem bo na bank chora bo na bank ktoś ja czymś zaraził 🙈🙈
Pia nie znam się na torbielkach aż tak . Wiem że teraz bardzo często się słyszy. Z mojego otoczenia w krótkim czasie 4 dziewczyny szły na biopsje
Niech jest po Twojej myśli i ruszaj z procedurą 😘😘
Hipcia oszczędzać się proszę 😁Jeszcze bardziej 😁Mnie od leżenia na początku ciąży bolal aż kręgosłup 😳. Wytrwałam do 10/11tygodnia potem już lezalam mniej aczkolwiek baaaardzo dużo się oszczedzalam i Nieiwem ile to ma na dzień dzisiejszy wspólnego z dzieckiem ale tak jak ja lezalam i spałam tak ona teraz leży i śpi całymi dniami i nocami 😁😁😁
Fajnie też że tak ładnie wszyscy zaakceptowali nowiny o ciąży 😊😊😊
A napisz czy mąż szczęśliwy? Jak zareagował na wieść?fabcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnywerni wrote:Anetka ja to czekam kiedy mój mały zacznie zabkowac bo narazie cisza. Dziś prawie cały dzień nie spał i przez to padł mi po 17 i do tej pory śpi. A jak u Was?
Pia tez miałam biopsje bo miałam guzki w piersiach. Najpierw w jednej ze dwa i po roku w drugiej 3. Pousuwali mi i do tej pory cisza.
Hipi super ze aż tak się ucieszyli na wieść o ciąży ludzie z pracy. A mowilas w rodzinie o niej ? Bratowej? Ciekawa jestem jak oni zareagowali. Jak mama?
Janka tez przestałam na belly nie które wątki czytać jak były przykre sytuacje. Wtedy miałam stracha o swoją ciążę.
U nas ... No cóż całymi dniami śpimy i jemy .
Mała bardzo grzeczna tfu tfu dziecię spokojne , w nocy nadal jedna pobudka dziś o 2.30 potem już o 7 wstała
Mojej siostry córa teraz zaczęła zabkowac A jest z lipca 😁, także jesteście już blisko
Tyle że ja od siostry już od 3 miesiąca życia dziecka słyszę że " to ząbki "werni lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Fabcia strasznie mi przykro. Najpierw taka niespodzianka, a teraz taki cios... Serce pęka... Trzymaj się kochana 😘
fabcia lubi tę wiadomość
08.2024 FET 8a❌ 😔
06.2024 FET 8a❌
04.2024 FET 4BA ❌
12.2023 FET 3BB ❌
12.2022 FET 4AB 💔 10 tc [*] ♂️ 😔
01.2022 III IMSI InviMed Wro, długi: 29 komórek/19 MII/12 zapłodnień/2x8a, 3bb,4ab,4ba.
25.07.2020 FET 8b: 9dpt bhcg 12, niskie bhcg, krwotoki (krwiaki), niewydolność szyjki 23tc, pessar, hipotrofia - - >ciężki start ale jest na świecie! ♀️💜
12.19 II IMSI AP Kato, długi protokół: 17 komórek/ 8MII/ 4 zapłodnienia/1❄️8b
06.2019 IMSI AP Kato, krótki 12 komórek/7 MII/5 zapłodnień/ 1 zarodek 2BB ET cb 😥 💔
IUI 03.04.19 Invicta Wro
Ja: AMH ok 3; mix G-B/Hashi, łuszczyca, RZS, zrosty, PAI homo, KIR AA, przegroda macicy usunięta, Endometrioza II st. (laparo), 3x histero, po cholecystektomii (10.2023). Cd138✔️ NK 6/1
Mąż: słabo z ilością, upłynnieniem i ruchliwością, MSOME 0%, FDNA 18%; HBA 86%, 96% uszkodzeń główki, wszystkie parametry do kitu.
Walka od 2016 -
nick nieaktualny
-
Też jestem w strasznym szoku. 😪 Kochana przykro mi jest bardzo. I teraz co się dzieje to dobrze lekarz powiedział żebyś została w domu.
-
nick nieaktualny
-
Właśnie przeczytałam następna smutną wiadomość. Jednej znajomej z ovu też straciła dziecko przestało bić serduszko. Ma już 11 aniołków i dwoje dzieci.
-
Dobrze że masz takich ludzi w pracy. Rzadko się zdarza żeby pracownicy pomagali i wspierali sobie wzajemnie. Ja to się ciesze ze juz nie pracuje w fabryce. Każdy na każdego gada. Dobrze ze jutro pojedziesz szybciej wrócisz do pracy. Nie bój się jestem z myślami z Tobą. Jest jeden plus przy tej tragedii ze zaszlas naturalnie. I podobno szybciej się zachodzi po poronieniu czy po ciąży. Mam nadzieje że to prawda. Moja szwagierka po poronieniu chyba wkoncu zaczęła się starać. Bo jak byli u nas ostatnio to powiedziała ze przestaje pić alkohol. Za Was dwie trzymam mocno kciuki żebym mogła zostać ciocia.
fabcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny
Fabcia mocno tule!! ❤❤
U nas zaczęły się kolki , mała też już jest bardziej aktywna - Niechce tak spać jak na początku
Z kolkami się w miarę uporalismy kropelki sab simpex ( dobrze że mam szwagra w Niemczech) i na drugi dzień już było ciut lepiej , teraz trochę się pręży ale to jest do przeżycia
Tak więc suszarka i kropelki i mam chwilę spokoju
Janka jak samopoczucie? na kiedy masz termin ?
Dziewczyny uważajcie na siebie 😘😘fabcia lubi tę wiadomość