X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Dni niepłodne
Odpowiedz

Dni niepłodne

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Karoli94 Nowa

Wysłany: 15 października 2013, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam staraczki ; )

Mam takie pytanie , możliwe że kiedyś tu już takie padło ale nie trafiłam na nie .
    Czy jeżeli przytulałam się z ukochanym dwa dni przed dniami plodnymi to jest możliwość że to jednak wyjdzie i moge zajść w ciążę ? Czy któraś z was tak miała ?

Jus1985 lubi tę wiadomość

• MisiaMisia Autorytet

Wysłany: 15 października 2013, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Istnieje takie prawdopodobieństwo. Średnio plemniki żyją ok 2 doby. W innych przypadkach krócej ale są też takie sytuacje, kiedy przeżywają do 5 dni :)

MisiaMisia
    rfxgdqk3jsp86isr.png
  • Karoli94 Nowa

Wysłany: 15 października 2013, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeju , mam nadzieję że tym razem się uda . Mój facet wyjechał więc nie ma możliwości bliskosci czesciej . A bardzo byśmy chcieli maleństwo :)

• Jus1985 Autorytet

Wysłany: 15 października 2013, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karoli94 wrote:
    Czy jeżeli przytulałam się z ukochanym dwa dni przed dniami plodnymi to jest możliwość że to jednak wyjdzie i moge zajść w ciążę ? Czy któraś z was tak miała ?
    Czuję się jakbym czytała bravo girl
    Od samego przytulania w ciążę nie zajdziesz... no chyba że się całowaliście 2smiejsie.gif
    żarcik taki
    Dziewczyno nie nakręcaj się, nie denerwuj, spokojnie czekaj. Będzie co ma być. Trzymam kciuki za zieloną kropeczkę u Ciebie

MalutkaEve lubi tę wiadomość

3jgx3e3k7wsnebz7.png
  • Karoli94 Nowa

Wysłany: 15 października 2013, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Napisałam "przytulałam" zeby to jakoss grzeczniej okreslic .
    Dziekuje za wsparcie ja tez trzymam kciuki aby tym razem wyszlo ..

• Jus1985 Autorytet

Wysłany: 15 października 2013, 14:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karoli94 wrote:
    Napisałam "przytulałam" zeby to jakoss grzeczniej okreslic .
    Dziekuje za wsparcie ja tez trzymam kciuki aby tym razem wyszlo ..
    Wiem wiem o co chodziło, ale siedze cały dzień przed komp i już taka zmulona byłam że jak przeczytałam to głupawka mnie wzięła z tego zmęczenia ;P

3jgx3e3k7wsnebz7.png
  • Karoli94 Nowa

Wysłany: 15 października 2013, 14:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też tak często mam jak na internecie natrafię gdzieś na taką wypowiedź .
    A najczęsciej jeżeli wiem że piszą to 14-15 latki :)
    I najgorsze jest to że kobiety które tego chcą , starają się i nic z tego , a takie dziewczynki wpadają za pierwszym razem ; (

• nutka Autorytet

Wysłany: 15 października 2013, 15:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaloli- każdy z nas ma inny los pisany.:) Nie zazdrośćmy im, bo dla niech to ogromne wyzwanie i jakby mogły, to często z radością by tę ciążę nam(a właściwie wam, bo ja już mam:P) oddały:)
    Wiem, bo czekam na obronę pracy lic właśnie o nieletnich matkach;)

MisiaMisia lubi tę wiadomość

f2w39n73l8deede4.png
    90zm9tq.png
    Jezu ufam Tobie! Jezu Dziękuję Ci!
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 października 2013, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nutka wrote:
    Kaloli- każdy z nas ma inny los pisany.:) Nie zazdrośćmy im, bo dla niech to ogromne wyzwanie i jakby mogły, to często z radością by tę ciążę nam(a właściwie wam, bo ja już mam:P) oddały:)
    Wiem, bo czekam na obronę pracy lic właśnie o nieletnich matkach;)
    I coz tam ciekawego wybadalas (zakladam, ze o Twoja prace chodzi)? Sorki wielkie, ale z perspektywy starej baby pozwole sobie na cierpki stereotypowy komentarz: malolaty do ksiazek, a do lozka to z pluszowym misiem! Co to do cholery za wychowanie, zeby sie smarkula po katach gzila!

ulek lubi tę wiadomość

• Japoneczka z Porcelany Autorytet

Wysłany: 19 października 2013, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Owszem pleminiki mogą przeżyć do 2 dni.. ale muszą mieć odpowiedni śluz do tego.. :) "usypiają sobie" i czekają na jajeczko :)

MalutkaEve lubi tę wiadomość

26dc (pecherzyk 20mm niepekniety)
    🧪Glukoza 95,00 mg/dl 🧪TSH 3,98 µIU/ml❌➡️ 1,3 µIU/ml ➡️0.91µIU/ml 🧪FT3 3,65 pg/ml 🧪FT4 0,94 ng/dl 🧪LH 11,24 mIU/ml 🧪Estradiol 107,70 pg/ml 🧪Progesteron 2,08 ng/ml🧪Prolaktyna 22,84 ng/ml🧪DHEA 11,32 ng/ml❌🧪Androstendion 5,71 ng/ml❌🧪Testosteron 61,95 ng/dl🧪anty-TPO 0,30 IU/ml🧪anty-TG < 3.00 IU/ml🧪PAI-1 4G Układ homozygotyczny-nieprawidłowy ❌
    👩 34🧔🏻‍♂️ 40
    💊 Euthyrox N 25

grudzień ❤️‍🩹
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 października 2013, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Japoneczka z Porcelany wrote:
    Owszem pleminiki mogą przeżyć do 2 dni.. ale muszą mieć odpowiedni śluz do tego.. :) "usypiają sobie" i czekają na jajeczko :)

skurwysynki u mnie to chyba śpią cały czas i w dupie mają jajeczka moje :/ :)

nezumi, rybka lubią tę wiadomość

• nezumi Autorytet

Wysłany: 22 października 2013, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MalutkaEve wrote:
    skurwysynki u mnie to chyba śpią cały czas i w dupie mają jajeczka moje :/ :)
    hahaha! świetnie to ujęłaś :D

swoją drogą nie wiem co jest złegow słowie seks. przytulanie faktycznie kojarzy się z brawo girl :) kiedyś czytałam i były tam przykłady typu: przytulałam się z chłopakiem i on miał wytrysk. byliśmy w ubraniach, czy będę w ciąży?

spokojnie karoli co ma być to będzie. dobrze rozumiem że masz 19 lat?

c74bebc6c3.png
    Alicja jest już z nami! <3
    10.08.2014
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ