Dni niepłodne
-
Witam staraczki ; )
Mam takie pytanie , możliwe że kiedyś tu już takie padło ale nie trafiłam na nie .
Czy jeżeli przytulałam się z ukochanym dwa dni przed dniami plodnymi to jest możliwość że to jednak wyjdzie i moge zajść w ciążę ? Czy któraś z was tak miała ?Jus1985 lubi tę wiadomość
-
Karoli94 wrote:Czy jeżeli przytulałam się z ukochanym dwa dni przed dniami plodnymi to jest możliwość że to jednak wyjdzie i moge zajść w ciążę ? Czy któraś z was tak miała ?
Od samego przytulania w ciążę nie zajdziesz... no chyba że się całowaliście
żarcik taki
Dziewczyno nie nakręcaj się, nie denerwuj, spokojnie czekaj. Będzie co ma być. Trzymam kciuki za zieloną kropeczkę u CiebieMalutkaEve lubi tę wiadomość
-
Karoli94 wrote:Napisałam "przytulałam" zeby to jakoss grzeczniej okreslic .
Dziekuje za wsparcie ja tez trzymam kciuki aby tym razem wyszlo .. -
Też tak często mam jak na internecie natrafię gdzieś na taką wypowiedź .
A najczęsciej jeżeli wiem że piszą to 14-15 latki
I najgorsze jest to że kobiety które tego chcą , starają się i nic z tego , a takie dziewczynki wpadają za pierwszym razem ; ( -
Kaloli- każdy z nas ma inny los pisany. Nie zazdrośćmy im, bo dla niech to ogromne wyzwanie i jakby mogły, to często z radością by tę ciążę nam(a właściwie wam, bo ja już mam:P) oddały:)
Wiem, bo czekam na obronę pracy lic właśnie o nieletnich matkach;)MisiaMisia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnynutka wrote:Kaloli- każdy z nas ma inny los pisany. Nie zazdrośćmy im, bo dla niech to ogromne wyzwanie i jakby mogły, to często z radością by tę ciążę nam(a właściwie wam, bo ja już mam:P) oddały:)
Wiem, bo czekam na obronę pracy lic właśnie o nieletnich matkach;)ulek lubi tę wiadomość
-
Owszem pleminiki mogą przeżyć do 2 dni.. ale muszą mieć odpowiedni śluz do tego.. "usypiają sobie" i czekają na jajeczko
MalutkaEve lubi tę wiadomość
26dc (pecherzyk 20mm niepekniety)
🧪Glukoza 95,00 mg/dl 🧪TSH 3,98 µIU/ml❌➡️ 1,3 µIU/ml ➡️0.91µIU/ml 🧪FT3 3,65 pg/ml 🧪FT4 0,94 ng/dl 🧪LH 11,24 mIU/ml 🧪Estradiol 107,70 pg/ml 🧪Progesteron 2,08 ng/ml🧪Prolaktyna 22,84 ng/ml🧪DHEA 11,32 ng/ml❌🧪Androstendion 5,71 ng/ml❌🧪Testosteron 61,95 ng/dl🧪anty-TPO 0,30 IU/ml🧪anty-TG < 3.00 IU/ml🧪PAI-1 4G Układ homozygotyczny-nieprawidłowy ❌
👩 34🧔🏻♂️ 40
💊 Euthyrox N 25
grudzień ❤️🩹 -
nick nieaktualnyJaponeczka z Porcelany wrote:Owszem pleminiki mogą przeżyć do 2 dni.. ale muszą mieć odpowiedni śluz do tego.. "usypiają sobie" i czekają na jajeczko
skurwysynki u mnie to chyba śpią cały czas i w dupie mają jajeczka mojenezumi, rybka lubią tę wiadomość
-
MalutkaEve wrote:skurwysynki u mnie to chyba śpią cały czas i w dupie mają jajeczka moje
swoją drogą nie wiem co jest złegow słowie seks. przytulanie faktycznie kojarzy się z brawo girl kiedyś czytałam i były tam przykłady typu: przytulałam się z chłopakiem i on miał wytrysk. byliśmy w ubraniach, czy będę w ciąży?
spokojnie karoli co ma być to będzie. dobrze rozumiem że masz 19 lat? -