Dni niepłodne a ewentualna ciąża
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Szpilkka ma rację. Plemnik(a jak już jest silny, czyli "dziewczyński" to w ogóle) może sobie spokojnie poczekać nawet 7dni na komórkę jajową. Stąd takie ciążę"dzień po okresie". Osobiście znam dwie dziewczynki zmajstrowane tak przez rodziców w 4 i 5dc(czyli właśnie w okres lub jego ostatni dzień). Czyli tak,teoretycznie jest to możliwe.42 lata
08.03.2019 puste jajo płodowe💔
17.02.2020 Julek 💙 -
A jak jest po owulacji to w sumie nie jestem pewna... A owulację miałaś potwierdzoną monitoringiem albo badaniem progesteronu? Bo czasem może się nam wydawać że owulacja już tuż tuż,a może być dopiero za 2 dni42 lata
08.03.2019 puste jajo płodowe💔
17.02.2020 Julek 💙 -
nick nieaktualny
-
Szpilkka wrote:Plemnik może przeżyć do 7 dni w organizmie kobiety wiec moze poczekac na plodne
7 dni to chyba troszkę dlugo. Musiałby byc naprawdę super mocny plemnik i idealne warunki w pochwie zeby tyle przetrwal. 4 dni wydają mi się realniejsze w takich normalnych warunkach.
Trzeba też pamiętać zeby jesli chodzi o dni plodne nie polegać tylko na aplikacji ale bardziej na swoich odczuciach i obserwacji ciala. -
nick nieaktualny
-
To 7 dni to czysto teoretycznie tak jak z ciąża z preejakulatu - przypadek jeden na milion więc ginekolodzy o tym informują.
Ostatnio próbowałam znaleźć przypadki kobiet które zaszly w ciaze że stosunku przerywanego gdzie na pewno nie doszło do wytrysku wewnątrz ale przekonałam pół internetow i znalazłam tylko opowieści z drugiej ręki w które średnio wierzę 😎♂️r. 81 - aspermia / brak możliwości oddania nasienia do badania
♀️r. 91 - owulacje potwierdzone monitoringami / podstawowe badania w normie
Starania od 08.2018 -
Roksana wrote:Czyli kiedy już jest po owulacji to nie można zajść w ciążę?
Camarilla lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-