Dni płodne , a ciąża
-
nick nieaktualny
-
Kochana 3 miesiące? i nie możesz zajść? A czym Ty się przejmujesz? Po roku możesz szukać problemu. Kochana 3 miesiące to NIE problem my staramy się ponad 4 LATA więc uwierz mi nie masz powodu do zmartwień.
Manieczka86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Niania Basia wrote:My zaczynamy piąty cykl, przejdź się do ginekologa i zrób podstawowe badania
-
a ja myślę że i tak warto przejść się do lekarza.
Ja np. zaczęłam właśnie od wizyty u lekarza. jak tylko postanowiliśmy rozpocząć starania, poszlam się przebadać, zrobić podstawowe badania, żeby sprawdzić czy wszystko jest ok i gotowe na fasolkę To na pewno nie zaszkodzi
Poza tym trzy miesiące to naprawdę niewiele, trochę cierpliwości
my rozpoczęliśmy właśnie 8cykl Powodzenia! -
nick nieaktualny
-
karmelek wrote:a ja myślę że i tak warto przejść się do lekarza.
Ja np. zaczęłam właśnie od wizyty u lekarza. jak tylko postanowiliśmy rozpocząć starania, poszlam się przebadać, zrobić podstawowe badania, żeby sprawdzić czy wszystko jest ok i gotowe na fasolkę To na pewno nie zaszkodzi
Poza tym trzy miesiące to naprawdę niewiele, trochę cierpliwości
my rozpoczęliśmy właśnie 8cykl Powodzenia! -
Kochana nie da się poprawnie ziterpretować Twojego wykresu, bo nie mierzysz temp o tych samych godzinach.
ostatnie godziny z 7:00, 21:00 i 12:00?
Wiadomym jest że ta z 7 będzie najniższa, bo to temperatura mierzona najprawdopodobniej zaraz po przebudzeniu, o 12:00 byłaś "na nogach", może w pracy, co z tego że np. siedząca, ruszasz się, chodzisz do toalety itp, 21:00 to czas kiedy pewnie juz skonczylas prace, sidzisz przed tel, ale wstajesz do WC, zrobić sobie herbatę...yveee lubi tę wiadomość
-
Miśkaa wrote:mi zlecił od razu 1 cykl dopiero się staramy a zlecił cały szereg badań i dobrze bo okazało się że nie mam owulacji mimo śluzu płodnego ...
także zależy na kogo się trafi -
Wlasnie, to tez nad tym sie zastanawiam czy mimo sluzu moze nie byc owulki, chyba zaczne jednak myslec nad tymi testami owu.
-
Może. Ja tak mam od jakiś dwóch-trzech cykli. Śluz jest, skok temperatury jest, owulacji nie ma.
Na testy owulacyjne szkoda w większości przypadków czasu i pieniędzy - one pokazują co chcą.werni wrote:Wlasnie, to tez nad tym sie zastanawiam czy mimo sluzu moze nie byc owulki, chyba zaczne jednak myslec nad tymi testami owu.grudzień 2013 - śpij mój Aniołku... :*
-