Do końca roku zobaczę II kreski
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziękuje Vuko . Ja jestem strasznie zdołowana dziś . Za dwa dni badanie drożności jajowodów i troche się denerwuje, do tego moj Miś ma złe wyniki badania nasienia . Dziewczyny skąd macie tyle siły? Co prawda to moj 10 cykl starań dopier (aż?) ale mam już dość wszystkiego . Co chwile nowe przeszkody
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWróbelek wrote:Dziękuje Vuko . Ja jestem strasznie zdołowana dziś . Za dwa dni badanie drożności jajowodów i troche się denerwuje, do tego moj Miś ma złe wyniki badania nasienia . Dziewczyny skąd macie tyle siły? Co prawda to moj 10 cykl starań dopier (aż?) ale mam już dość wszystkiego . Co chwile nowe przeszkody
mój w tym tyg ma robić badania nasienia, też się boję jak wyjdą..
jutro ide zbadać prolaktyne, testosteron i SHBG, to będzie mój 3dc.
opłaca sie też zrobić FSH i LH, jak myślicie? (sorry ale nie pamietam w którym dniu powinno sie je robic, wszedzie co innego napisane) -
nick nieaktualnyWitam:)Dziś juz nie przywitalo Nas słoneczko;-( i od razu gorszy humor....Dziewczyny, podpowiedzcie czy ja coś źlę robię czy poprostu to inna przyczyna? Dziś mój 16 dzień cyklu, cykle ostatnio 26 dniowe, w czwartek test owulacyjny pozytywny....czułam sie na owulacje, ból jajników był, śluz także. Kochaliśmy sie z mężem wtedy często.....ovufriend jesdnak nie wyznaczył mi owulacji, poniewaz nie mam wzrostu temperatury....mierze tak jak się powinno, rano w tym samym miescu o tej samej porze....termometrem elektronicznym.....czyzby do owulacji nie doszło....?juz wariuję nie umiem odpedzic tych mysli o chęci posiadania dziecka;( mam doła....
-
nick nieaktualny
-
Hejka ja ide w czwartek na usg czy mialam owulke, niestety ginka tylko przyjmuje w czwartki. Podobno powinnam dostac wczoraj, zobaczymy. W 11dc mialam 16 mm w prawym jajniku.
-
Dzięki dziewczyny
benia30 może ovufriend jeszcze wyznaczy Ci owu. Ja tak miałam w zeszłym cyklu. Najpierw nagle po paru dniach wskoczyło na 10dc, a później na 16dc. Chyba dlatego że śluz był do 15 dc.
BTW dziewczyny czy któraś się orientuje jak to jest ze śluzem płodnym - w dniu owulacji znika? dzień przed? dzień po? -
O Cholera, a jak pierwsza temperature mierze to to nie ma znaczenia? Dziewczyny wie któraś coś na temat zajścia w ciaze przy padaczce? Tzn mialam ja jako dziecko, brałam leki ale już od lat mam spokój... Tylko jak czytam to dziewczyny z epilepsja mają problemy... A co z tymi które się wyleczyly?[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
nick nieaktualnyMorwa wrote:To Ci raczej nic nie da lepiej zmień pomiar i zostaw godzinę tak jak jest , tylko w notatkach zaznacz zmianę czasu . Dodaj do pomiaru z niedzieli i z dzisiaj 0,1 ° i wyjdzie Ci to samo jakbyś normalnie zmierzyła, jakby nie było zmiany czasu.
-
nick nieaktualny
-
Morwa wrote:W jakim wieku miałaś padaczkę? Dokładnie ile miałaś lat jak miałaś ostatni atak ? Mój mąż miał stwierdzaona epilepsje jak był miały dostał leki i trochę je brał aż wreszcie jakiś inny bardziej kumam lekarz stwierdził ,że to nie epilepsje tylko on tak reagował na gorączkę i nawet na lekki stan podgoraczkowy i to jest normalne u dzieci do bodajrze 10 roku życia. No i mu przeszło. Pierwszej części pytania dotyczącego temperatury nie rozumiem , nie wiem o co konkretnie pytasz
To ja padaczke raczej mialam bo mam albo mialam (nie wiemczy mozg jest w stanie to nadrobic) zmiany w mozgu. Ja mialam ataki nie typowej padaczki tylko po prostu zawieszalam sie na chwile, patrzylam w jedno miejsce, a pozniej odwieszalam i wracalam do poprzednio wykonywanej czynnosci jak gdyby nic sie nie stalo. ostatni atak mialam jak bylam chyba w 3 klasie, pozniej bralam leki i nic mi sie bylo w czasie ich stosowania, nastepnie odtsawilam i od tamtej pory nic sie nie dzieje. Nie biore lekow od 11 albo 10 roku zycia. Jakos tak.
werni wrote:Zakreconej mozesz zaznaczyc babelka[link=https://www.suwaczki.com/][/link]