Zaczynasz starania o dziecko?

Sprawdź witaminy nr 1 w Europie dla kobiet
- od planowania ciąży do karmienia piersią.*
*Na podstawie wewnętrznej analizy firmy Procter & Gamble z wykorzystaniem danych z następującego źródła: IQVIA Global OTC Insights: OTC3 04A4 M/Vit+Miner Perinatal + 04B4 M/Vit W/O Miner Perinatal; Europa (23 kraje). Wielkość sprzedaży ilościowej według marki dla MAT z czerwca 2025 r., odzwierciedlająca szacunki rzeczywistej aktywności. Prawa autorskie IQVIA. Wszelkie prawa zastrzeżone.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum › Starając się - ogólne › Do końca roku zobaczę II kreski
Odpowiedz

Do końca roku zobaczę II kreski

Oceń ten wątek:
  • Girl25 Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2015, 15:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie ale biorę duphaston od dnia po owulacji wiec może swój naturalny mam też dobry...

[link=https://www.suwaczki.com/]f2wlj44jhzx0jd7c.png[/link]

dxomanli5dlutv4a.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 listopada 2015, 15:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szkoda, że nie sprawdzałaś :/ Jutro test,beta? Bo patrzę, że dzisiaj ostatni dzień z dupkiem masz

• kas50 Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2015, 15:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Girl25 wrote:
    Kas a ty mialas kolo 10 dpo albo pozniej jakieś delikatne skurcze? Ja dzis mialam i po nospie przeszło... Nie wiem czy dalej mogę mieć nadzieję
    W tym cyklu nie mialam żadnych objawów, kompletnie nic. Ale każda z nas jest inna. Dalej trzymam kciuki:-) ja jutro idę na 3 bete, dziś mam jakieś pulsowanie jajników, mam nadzieję ze to nie pozamaciczna:-(

dqpri09k0q2gqh47.png
    l22ngu1rr5v7rhaf.png

........................................................................................

• Girl25 Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2015, 20:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tez się tego boje...

dxomanli5dlutv4a.png
  • kas50 Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2015, 14:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Musimy być dobrej mysli

dqpri09k0q2gqh47.png
    l22ngu1rr5v7rhaf.png

........................................................................................

• kas50 Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2015, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Girl co u ciebie?

dqpri09k0q2gqh47.png
    l22ngu1rr5v7rhaf.png

• Girl25 Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2015, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    @ :-(. Od jutra druga dawka clo i dzis włączyłam tez inofem bo po samym clo te pecherzyki słabo rosły, takie minimum czyli 1,5 mm dziennie a jak przestałam brać to ledwo 1 mm także owu była 16 dc i pękł jak miał tylko 19-20 mm i po podaniu pregnylu. Tym razem może będzie coś szybciej... Monitoring i tak będę miała wiec zobaczymy. Zapisałam się do bioenergoterapeuty może mnie też odblokuje jakoś bo za dużo myślę o dziecku i może w jakiś sposób się zablokowalam?

dxomanli5dlutv4a.png
  • kas50 Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2015, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja poronilam, mialam wirus zoladkowy potem dostalam już krwawienie. Pecherzyk widoczny na usg mam nadzieje ze wszystko samo sie oczysci:-(

dqpri09k0q2gqh47.png
    l22ngu1rr5v7rhaf.png

• Girl25 Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2015, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ojj przykro mi... Kurde no... A nie bralas duphastonu?

dxomanli5dlutv4a.png
  • kas50 Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2015, 13:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bralam, to jedynie opoznilo okres o 2yg.tak pewnie szybciej bym poronila, pecherzyk zatrzymał się na 5tc

dqpri09k0q2gqh47.png
    l22ngu1rr5v7rhaf.png

• Fipsik Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2015, 18:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przykre :( Ale ciąże po poronieniach są silniejsze, może teraz się uda?

Ja nadal nie mogę się starać, więc raczej 2 kresek w tym roku nie zobaczę :( Będzie trzeba przełożyć na następny rok..

c55fcsqv7zvb1aan.png
    gyxw8u69g8jufhg3.png
  • kas50 Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2015, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja robię teraz przerwę zimową, starania rozpoczne najszybciej w lutym:-)

dqpri09k0q2gqh47.png
    l22ngu1rr5v7rhaf.png

‹‹ ‹ 140 141 142 143 144
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ