X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne dobry gin
Odpowiedz

dobry gin

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • michaela Autorytet

Wysłany: 24 marca 2013, 15:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy możecie polecić dobrego ginekologa od niepłodności w krakowie?

lv6id5m.png

5mc5vbo.png

• michaela Autorytet

Wysłany: 24 marca 2013, 15:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ups, szukałam tematu prze wyszukiwarkę , załozyłam, a potem okazało się że taki już jednak jest...

lv6id5m.png

5mc5vbo.png

• kicinia Ekspertka

Wysłany: 20 kwietnia 2013, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dr Wojtyś .

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania prenatalne w ciąży, czym są i czy warto je robić

Pojęcie badań prenatalnych nie dla wszystkich jest zrozumiałe. Często kojarzone jest wyłącznie z inwazyjnymi badaniami prenatalnymi płodu i tym samym utożsamiane jest z ryzykiem utraty ciąży. Postrzeganie to jest zupełnie błędne. Czym zatem są badania prenatalne, kto powinien je wykonywać i czy są one bezpieczne dla dziecka?

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko, niepłodność? - jak powiedzieć o tym innym?

Często bywa tak, że temat kłopotów z zajściem w ciążę jest owiany tajemnicą. Jak powiedzieć rodzinie i przyjaciołom o Waszych trudnych doświadczeniach związanych z przedłużającymi się staraniami o dziecko? Doświadczony psycholog, który na co dzień pracuje z parami zmagającymi się z niepłodnością - Justyna Kuczmierowska - proponuje napisanie listu. Sprawdź, co powinno znaleźć się w liście do bliskich osób. 

CZYTAJ WIĘCEJ