Zaczynasz starania o dziecko?

Sprawdź witaminy nr 1 w Europie dla kobiet
- od planowania ciąży do karmienia piersią.*
*Na podstawie wewnętrznej analizy firmy Procter & Gamble z wykorzystaniem danych z następującego źródła: IQVIA Global OTC Insights: OTC3 04A4 M/Vit+Miner Perinatal + 04B4 M/Vit W/O Miner Perinatal; Europa (23 kraje). Wielkość sprzedaży ilościowej według marki dla MAT z czerwca 2025 r., odzwierciedlająca szacunki rzeczywistej aktywności. Prawa autorskie IQVIA. Wszelkie prawa zastrzeżone.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum › Starając się - ogólne › DOBRY GIN BOLESŁAWIEC
Odpowiedz

DOBRY GIN BOLESŁAWIEC

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 listopada 2013, 17:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Dziewczyny!
    Może któraś ze staraczek mieszka w Bolesławcu lub okolicach (Zgorzelec, Lubań, Lwówek,Jelenia Góra) i zna dobrego ginekologa, który nie olewa problemu niepłodności, kieruje na odpowiednie badania. Ja zmieniam tych lekarzy jak rękawiczki i żaden nawet nie raczy mnie wysłać na podstawowe badania, nawet ci co chodzę prywatnie. Mam PCOS więc w tym wypadku niektóre badania są konieczne, część zrobiłam na własną rękę ale nie jestem lekarzem i nie wiem jakie jeszcze mam zrobić. Monitoringu też sama sobie nie zrobię a tu się chyba tego nie praktykuje. Pomóżcie dziewczyny.

• Lubisia Przyjaciółka

Wysłany: 8 listopada 2013, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ,

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2016, 22:53

3jgxgov3phzmfy7z.png[/url]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2013, 20:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to kobitka czy facet?

• Lubisia Przyjaciółka

Wysłany: 9 listopada 2013, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2016, 22:53

3jgxgov3phzmfy7z.png[/url]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2013, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziękuję Lubisia
    Lubisia wrote:
    kobieta,przyjmuje na ul.Gdańskiej

• karolaa Przyjaciółka

Wysłany: 30 listopada 2013, 13:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z Bolesławca polecam doktora Ginekologa Pana Koziołkowskiego :-)

9ltfu6bdv4t6go6c.png

ff1d6de0ddd1efa7c7b09089c73ba48b.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroby endometrium - jakie są najczęstsze?

Czym jest endometrium, a czym endometrioza? Jakie mogą być inne choroby endometrium i jak się objawiają? Jaka grubość endometrium jest optymalna podczas starań o dziecko? 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ