Dobry ginekolog LEGNICA
-
nick nieaktualny
-
Dobre pytanie... Ja szukam takiego, który ma w gabinecie usg z funkcją "wewnętrzną"
Na pewno bardzo miłym i dobrym lekarzem jest dr. Lewandowski ale niestety nie dysponuje żadnym USG. Dobry sprzęt ma dr. Rojek jednak nie wiem jak zachowuje się wobec innych pacjentek bo znam go prywatnie i właśnie dlatego nie jestem w stanie się zdecydować na dopuszczenie go do zbadania mnie inaczej niż badanie USG.
Może ktoś kogoś poleci? -
odkopałam temat,bo sama szukam dobrego gin. Moje dotychczasowe obserwacje:
Pacułt - tragedia,był przy moim porodzie - nie odbierał,ale zaszczycił obecnością śmiertelnie oburzony,że nie zgadzam się z jego opinią co do jednej rzeczy. I jeszcze mi walnął tekstem - No tutaj to się pani całą noc pomęczy. Na złość urodziłam w godzinę :p szył mnie z wielką łaską.
Raczkowiak - chodziłam do niej sześć lat i zrezygnowałam. Z każdą wizytą coraz gorzej,wyżywa się jak ktoś czegoś nie wie,niemiła,opryskliwa,jakby tam była za karę. Chodziłam na nfz,sprzęt ma. ponoć prywatnie jest super - nie wiem.
Hercuń - byłam u niego na usg 3d,mieszane odczucia..
Teraz chodzę do Czeszejko -mimo różnych opinii uratowała córeczkę przyjaciółka - jako jedyna kazała zrobić szybką cesarkę,bo mała była owinięta pępowiną,inni lekarze 13 godzin trzymali dziewczynę w bólach- bo może się uda.
jeśli trafię na lekarza idealnego to może zmienię decyzję?ale w Legnicy mega ciężko,a do tego ja preferuje tylko kobiety... -
Ja chodzę do Kowalika. Świetny, kompetentny, konkretny lekarz. Nie głaszcze po główce, ale też nie jest opryskliwy czy oschły. Dokładnie bada, porównuje co miesiąc wyniki i przede wszystkim zleca badania.
Odradzam za to Raczkowiak. Jest niemiła, nie daje żadnych skierowań na nfz, nawet już w ciąży. Wprost kazała mi robić sobie badania prywatnie (nawet podstawowy mocz i morfologię) , a na drugiej wizycie ciążowej stwierdziła, że ona jednak nie chce prowadzić ciąży, bo i tak w szpitalu nie pracuje. Omijać z daleka...Szczęśliwy 3 cs, maluszku zostań z nami ♥
-
lilirose wrote:Ja chodzę do Kowalika. Świetny, kompetentny, konkretny lekarz. Nie głaszcze po główce, ale też nie jest opryskliwy czy oschły. Dokładnie bada, porównuje co miesiąc wyniki i przede wszystkim zleca badania.
Odradzam za to Raczkowiak. Jest niemiła, nie daje żadnych skierowań na nfz, nawet już w ciąży. Wprost kazała mi robić sobie badania prywatnie (nawet podstawowy mocz i morfologię) , a na drugiej wizycie ciążowej stwierdziła, że ona jednak nie chce prowadzić ciąży, bo i tak w szpitalu nie pracuje. Omijać z daleka...
Mi pani Raczkowiak powiedziała - pani nie może być w ciąży,bo jest pani zbyt nakręcona,a w ciąży jest się bylejakim.... no dziwnym trafem jestem i mam się dobrze :p
nad Kowalikiem się długo zastanawiałam,ale to facet,a ja nie mam jakiś uraz do facetów - ginekologów
-
nick nieaktualny
-
Tylko i wyłącznie Kowalik. Przymierzam się do drugiej ciąży i jestem pewna, że chcę aby on ją prowadził.
Podtrzymuję opinię o Raczkowiak, okropna baba, która mimo moich sugestii, że coś jest nie tak z moim zdrowiem, nie wykryla choroby, mogącej zagrozić dziecku.Szczęśliwy 3 cs, maluszku zostań z nami ♥
-
Hmm no ja mogę z Wrocławia polecić sympatycznego pana doktora.
Jeśli Wam się przyda to sobie obczajcie, można się umówić przez internet www.ginekolog-michalik.pl jak byłam w ciąży to zaczęłam do niego chodzić, teraz raz na jakiś czas jestem kontrolnie. -