X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Dobry ginekolog LEGNICA
Odpowiedz

Dobry ginekolog LEGNICA

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2013, 08:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy zna ktoś z was dobrego ginekologa w Legnicy, ja trafiam tylko na gburów i nie miłych

• MOI Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2013, 15:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja znam miłego -dr Skarbiński. Przyjmuje przy ul. Słonecznej tylko prywatnie :)

Moi
    3jvzmg7ysek3gxzk.png
    f2w39jcgjmkmlfy9.png
  • adk_1989 Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2013, 16:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobre pytanie... Ja szukam takiego, który ma w gabinecie usg z funkcją "wewnętrzną" ;)
    Na pewno bardzo miłym i dobrym lekarzem jest dr. Lewandowski ale niestety nie dysponuje żadnym USG. Dobry sprzęt ma dr. Rojek jednak nie wiem jak zachowuje się wobec innych pacjentek bo znam go prywatnie i właśnie dlatego nie jestem w stanie się zdecydować na dopuszczenie go do zbadania mnie inaczej niż badanie USG.
    Może ktoś kogoś poleci?

ckaivfxm1aofa92y.png

atdcx1hp01myo4wh.png
  • MOI Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2013, 17:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hym, na pewno Czeszejko-Schacka ma dobry sprzęt i usg dopochwowe, ale bardzo różne są opinie na jej temat. Skarbiński ma tylko zwykłe usg (choć nowe), za to jest bardzo sympatyczny :)

Moi
    3jvzmg7ysek3gxzk.png
    f2w39jcgjmkmlfy9.png
  • Amikala Koleżanka

Wysłany: 22 maja 2015, 07:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    odkopałam temat,bo sama szukam dobrego gin. Moje dotychczasowe obserwacje:
    Pacułt - tragedia,był przy moim porodzie - nie odbierał,ale zaszczycił obecnością śmiertelnie oburzony,że nie zgadzam się z jego opinią co do jednej rzeczy. I jeszcze mi walnął tekstem - No tutaj to się pani całą noc pomęczy. Na złość urodziłam w godzinę :p szył mnie z wielką łaską.
    Raczkowiak - chodziłam do niej sześć lat i zrezygnowałam. Z każdą wizytą coraz gorzej,wyżywa się jak ktoś czegoś nie wie,niemiła,opryskliwa,jakby tam była za karę. Chodziłam na nfz,sprzęt ma. ponoć prywatnie jest super - nie wiem.
    Hercuń - byłam u niego na usg 3d,mieszane odczucia..
    Teraz chodzę do Czeszejko -mimo różnych opinii uratowała córeczkę przyjaciółka - jako jedyna kazała zrobić szybką cesarkę,bo mała była owinięta pępowiną,inni lekarze 13 godzin trzymali dziewczynę w bólach- bo może się uda.
    jeśli trafię na lekarza idealnego to może zmienię decyzję?ale w Legnicy mega ciężko,a do tego ja preferuje tylko kobiety...

• Morwa Autorytet

Wysłany: 22 maja 2015, 08:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2016, 20:10

• lilirose Autorytet

Wysłany: 23 maja 2015, 01:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja chodzę do Kowalika. Świetny, kompetentny, konkretny lekarz. Nie głaszcze po główce, ale też nie jest opryskliwy czy oschły. Dokładnie bada, porównuje co miesiąc wyniki i przede wszystkim zleca badania.

Odradzam za to Raczkowiak. Jest niemiła, nie daje żadnych skierowań na nfz, nawet już w ciąży. Wprost kazała mi robić sobie badania prywatnie (nawet podstawowy mocz i morfologię) , a na drugiej wizycie ciążowej stwierdziła, że ona jednak nie chce prowadzić ciąży, bo i tak w szpitalu nie pracuje. Omijać z daleka...

Szczęśliwy 3 cs, maluszku zostań z nami ♥
    p19uyx8dp2cbt5uf.png
  • Amikala Koleżanka

Wysłany: 3 czerwca 2015, 07:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lilirose wrote:
    Ja chodzę do Kowalika. Świetny, kompetentny, konkretny lekarz. Nie głaszcze po główce, ale też nie jest opryskliwy czy oschły. Dokładnie bada, porównuje co miesiąc wyniki i przede wszystkim zleca badania.

Odradzam za to Raczkowiak. Jest niemiła, nie daje żadnych skierowań na nfz, nawet już w ciąży. Wprost kazała mi robić sobie badania prywatnie (nawet podstawowy mocz i morfologię) , a na drugiej wizycie ciążowej stwierdziła, że ona jednak nie chce prowadzić ciąży, bo i tak w szpitalu nie pracuje. Omijać z daleka...

Mi pani Raczkowiak powiedziała - pani nie może być w ciąży,bo jest pani zbyt nakręcona,a w ciąży jest się bylejakim.... no dziwnym trafem jestem i mam się dobrze :p
    nad Kowalikiem się długo zastanawiałam,ale to facet,a ja nie mam jakiś uraz do facetów - ginekologów :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 lutego 2016, 21:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szukam dobrego ginekologa w Legnicy , przejrzałam mnóstwo opinii na znany lekarz.pl I na forach ale zdania są podzielone. Może ktoś poleci aktualnie dobrego ginekologa?

• lilirose Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2016, 00:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tylko i wyłącznie Kowalik. Przymierzam się do drugiej ciąży i jestem pewna, że chcę aby on ją prowadził.
    Podtrzymuję opinię o Raczkowiak, okropna baba, która mimo moich sugestii, że coś jest nie tak z moim zdrowiem, nie wykryla choroby, mogącej zagrozić dziecku.

Szczęśliwy 3 cs, maluszku zostań z nami ♥
    p19uyx8dp2cbt5uf.png
  • juliad Debiutantka

Wysłany: 29 listopada 2016, 16:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hmm no ja mogę z Wrocławia polecić sympatycznego pana doktora.
    Jeśli Wam się przyda to sobie obczajcie, można się umówić przez internet www.ginekolog-michalik.pl jak byłam w ciąży to zaczęłam do niego chodzić, teraz raz na jakiś czas jestem kontrolnie.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwasy Omega-3 - ważny składnik w diecie przyszłej mamy

Kwasy omega-3 są bardzo istotnym składnikiem w diecie, o którym warto pomyśleć już na etapie starań o dziecko. Idealnie, aby po konsultacji z lekarzem, suplementować kwasy już od pierwszych dni ciąży. Dlaczego są takie ważne? Jaką pełnią rolę? Jak wybrać odpowiedni suplement? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ