X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Dobry ginekolog Łódż z USG
Odpowiedz

Dobry ginekolog Łódż z USG

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • magda78 Koleżanka

Wysłany: 6 lutego 2014, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pytanie do staraczek z Łodzi.

Znacie może jakiegoś dobrego, niedrogiego ginekologa z Łodzi lub okolic?

Ważne, żeby miał w gabinecie USG transwaginalne do monitoringu cyklu i miał "ludzkie" podejście do pacjentek i faktycznie chciał pomóc.

Dość mam lekarzy pozbawionych empatii, którzy tylko patrzą jak wyciągnąć dodatkową kasę a mam wrażenie, że właśnie na takich natrafiam :(

20.11.2014 - 1 próba ivf w Salve Łódź - protokół krótki - brak reakcji na stymulację :(
    03.02.2015 - 2 próba ivf w Gameta Rzgów - protokół długi - brak reakcji na stymulację :(
    13.02.2015 - skreślenie z programu ivf :(
    Wciąż niepozbawieni do końca nadziei staramy się naturalnie...
  • Madziuszka Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2014, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochaie moze umow sie w salve , ponoc maja teraz konrakt z nfz podpisany a specjalistow tam od groma bo nawet invitro sie zajmuja ;)

rfxg9jcgzb58c8ks.png
    bfarxzdv5fz2jcsj.png
  • kaloryferka Koleżanka

Wysłany: 8 lutego 2014, 22:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja mogę polecić w salve dr Wencką, miła kobitka, zainteresowana pacjentem i przebada cię wzdłuż i wszerz:)Miły ginekolog jest również w Luxmedzie- dr Skoczylas. Robi usg, ale są do niego kolejki. Jeśli jednak masz jakiś poważny problem to wybierz Wencką, bo Skoczylas jest "tylko" miły, to po prostu położnik, woli zajmować się ciężarnymi:(

magda78 lubi tę wiadomość

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ