X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Dobry ginekolog położnik w SOSNOWCU
Odpowiedz

Dobry ginekolog położnik w SOSNOWCU

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 stycznia 2014, 14:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie dziewczyny, chciałabym się dowiedzieć czy mogłybyście polecić dobrego lekarza w Sosnowcu i okolicach? Postanowiłam zmienić lekarza.

• madziallena Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2014, 17:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja chodze do Wojciecha Dorczaka przyjmuje w bedzienie na czeladzkiej 13 dla mnie bardzo dobry lekarz

ug378u69ac3gn4lp.png

c55fqqmzw4bt7k7s.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 stycznia 2014, 18:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katarzyna Zawadzka z przychodni Sante al Wolności 6. Rewelacyjna Kobieta. Bardzo miła, delikatna i konkretna. :)

• Gosiaczek Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2014, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja chodzę do dr. Dariusza Dudkiewicza, na pewno dobry fachowiec, przyjmuje w s-cu na Kołłątaja 17 a pracuje w szpitalu w Tychach. Z tym że dużo kasy pochlania...

Franuś 19.08.2014 👦🏻
    Edytka 29.08.2017👧🏼
    Przemuś 27.10.2021 👶
    Aniołki: 15/16.10.2013💔, 14.09.2016 💔👼
  • madziallena Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2014, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tez slyszalam ze Dudkiewicz bardzo dobry. A do Zawadzkiej bardzo dlugie terminy..

ug378u69ac3gn4lp.png

c55fqqmzw4bt7k7s.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ