X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Dobry ginekolog położnik w SOSNOWCU
Odpowiedz

Dobry ginekolog położnik w SOSNOWCU

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 stycznia 2014, 14:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie dziewczyny, chciałabym się dowiedzieć czy mogłybyście polecić dobrego lekarza w Sosnowcu i okolicach? Postanowiłam zmienić lekarza.

• madziallena Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2014, 17:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja chodze do Wojciecha Dorczaka przyjmuje w bedzienie na czeladzkiej 13 dla mnie bardzo dobry lekarz

ug378u69ac3gn4lp.png

c55fqqmzw4bt7k7s.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 stycznia 2014, 18:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katarzyna Zawadzka z przychodni Sante al Wolności 6. Rewelacyjna Kobieta. Bardzo miła, delikatna i konkretna. :)

• Gosiaczek Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2014, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja chodzę do dr. Dariusza Dudkiewicza, na pewno dobry fachowiec, przyjmuje w s-cu na Kołłątaja 17 a pracuje w szpitalu w Tychach. Z tym że dużo kasy pochlania...

Franuś 19.08.2014 👦🏻
    Edytka 29.08.2017👧🏼
    Przemuś 27.10.2021 👶
    Aniołki: 15/16.10.2013💔, 14.09.2016 💔👼
  • madziallena Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2014, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tez slyszalam ze Dudkiewicz bardzo dobry. A do Zawadzkiej bardzo dlugie terminy..

ug378u69ac3gn4lp.png

c55fqqmzw4bt7k7s.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ