X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Dobry ginekolog położnik w SOSNOWCU
Odpowiedz

Dobry ginekolog położnik w SOSNOWCU

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 stycznia 2014, 14:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie dziewczyny, chciałabym się dowiedzieć czy mogłybyście polecić dobrego lekarza w Sosnowcu i okolicach? Postanowiłam zmienić lekarza.

• madziallena Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2014, 17:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja chodze do Wojciecha Dorczaka przyjmuje w bedzienie na czeladzkiej 13 dla mnie bardzo dobry lekarz

ug378u69ac3gn4lp.png

c55fqqmzw4bt7k7s.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 stycznia 2014, 18:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katarzyna Zawadzka z przychodni Sante al Wolności 6. Rewelacyjna Kobieta. Bardzo miła, delikatna i konkretna. :)

• Gosiaczek Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2014, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja chodzę do dr. Dariusza Dudkiewicza, na pewno dobry fachowiec, przyjmuje w s-cu na Kołłątaja 17 a pracuje w szpitalu w Tychach. Z tym że dużo kasy pochlania...

Franuś 19.08.2014 👦🏻
    Edytka 29.08.2017👧🏼
    Przemuś 27.10.2021 👶
    Ewunia 21.01.2025 :*
    Aniołki: 15/16.10.2013💔, 14.09.2016 💔👼
  • madziallena Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2014, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tez slyszalam ze Dudkiewicz bardzo dobry. A do Zawadzkiej bardzo dlugie terminy..

ug378u69ac3gn4lp.png

c55fqqmzw4bt7k7s.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ