dobry ginekolog w okolicach jasttzebie-wodzisław-żory-pawlowice
-
czy ktos moze polecic dobrego ginekologa od spraw plodnosci w okolicach jastrzebia, zor ,pawlowic, wodzislawia moze byc tez rybnika moj sie nie spisal, kazal brac clo itp w ciemno , zawiodlam siem prosze o pomoc
Luty 2015-HSG,3iui
1 IMSI:1 crio blastkiAB beta:8dpt 3,71/10dpt 1,17
2 crio:(
Szczep.immuno
2 IMSI: 3 transfery
3 IMSI: blastka 9dpt beta82/11dpt:beta252/13dpt:beta 708 / 34dpt:jest
-
nick nieaktualny
-
Ja polecam doktora Skrobarczyka z lift-med z Rybnika. Jak dla mnie pierwszy lekarz z powołania.
Lena87 lubi tę wiadomość
Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..
Zaczynamy 9cs -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja akurat chodzę prywatnie i nie wiem czy na NFZ przyjmuje. Nie orientowałam się w ogóle. Ale jakoś NFZ do mnie nie przemawia ;pOna -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..
Zaczynamy 9cs -
Bardzo miły,uprzejmy,ciepły,cierpliwy lekarz z poczuciem humoru. Pierwszy w moim życiu, który faktycznie mnie wysłucha (a nie tylko kiwa głową), stara się pomóc. Jest bardzo zaangażowany w swoją pracę i pomoc pacjentkom. Ma to swoje pewne minusy nie ukrywam, wiele razy się wściekałam, bo z uwagi chociażby na ilość pacjentek (i co za tym idzie pewne problemy z dodzwonieniem się)musiałam mu wielokrotnie przypominać o pewnych faktach (czego osobiście bardzo nie lubię, ale jeśli ktoś nie ma z tym problemu to można to przeżyć. Myślę, że zadowolenie z lekarza to bardzo indywidualna sprawa,ale dr Liszkę mogę z pełną odpowiedzialnością polecić. Mimo moich dwóch strat uważam,że robi co może, aby pomóc mi osiągnąć zamierzony cel;)Borys i Igor 04.10.2015r.
-
nick nieaktualny
-
Wiem Lenko, ale niestety tyle razy się przejechałam na Nfz, że jeśli chodzi o ciążę i dziecko dam każde pieniądze. Niestety akurat ja źle trafiałam... A do niego trafiłam niedawno i nawet nie pytałam o to czy przyjmuje na nfz.Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
Zaczynamy 9cs -
nick nieaktualny
-
W Wodzisławiu przyjmuje też dr Łyko...jest t endokrynolog-ginekolog specjalizuje sie w badaniach nieplodnosci tez duzo osob mi go polecalo wiec sie zapisalam na wizyte prywatna,zobacze co mi powie wtedy bede mogla napisac cos wiecej ale same pozytywy slysalam zna go ktoras?
Lena87 lubi tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-