Dodam otuchy po 17 latach starań jestem w ciąży
-
WIADOMOŚĆ
-
Starające się nie oddajcie nigdy nadziei ja po 17 latach od ostatniego poronienia , zaszłam naturalnie w ciążę. Brałam inofolic 2 x dziennie brałam cyclodynon 1x dziennie o tej samej porze i dong Quai od 6 dnia do 11 dnia 2 x dziennie a uwierzcie próbowałam przez te lata wszystiego. Myslałam o In vitro ale zawsze coś mnie podczymywało . I zaszłam naturalnie w ciążę jestem w 7 tygodniu w ciąży . Mam stracha zeby wszystko było ok ale zaszłam po tylu latach w ciążę
Kaśka, AGA 30, Natka88, Lianna, bosa, Isia93, Martoszka, Iwka, mana, miszkaaa, KMK, Matleena, olka30, Anatolka, Selena, Landryneczka, Kiniacz, gosia86, Anna255, zonaboba, Helen, vincaminor, ewcia21k, plemniczka, freya, agniesja, rybka, Marutka, Ciapulinka, Ruda Wredna, ZaczynamOdNowa, kita, Beata.D, rah, Katarzyna87, Sylwusia100, konwalianka, Bluberry, Kati86, ewka80, Giussta, Foto_Anna, magda.o, Pchelkaa, marti34, Agi83, Abra, hipisiątko, Olina, muminka83, kark, Nimia, tomania2806 lubią tę wiadomość
-
Gratulacje bezbolesnego porodu i zdrowego dzidziusia
Iwka, Andzia 34 lubią tę wiadomość
"Proście, a będzie wam dane, szukajcie, a znajdziecie; kołaczcie, a otworzą wam.
Każdy bowiem, kto prosi, otrzymuje, a kto szuka, znajduje, a kto kołacze, temu otworzą."
-
nick nieaktualnyGratuluję i życzę spokojnej ciąży!
Moja mama urodziła mnie po 14 latach starań ze znaczną nadczynnością tarczycy (miała 40-stkę na karku), ciąża była bezproblemowa, poród cesarski ze względu na wiek, 10 pkt w skali Apgar. Ja wierzę w cuda, bo gdyby nie cud, to mnie by nie było na świecieWiadomość wyedytowana przez autora: 21 grudnia 2014, 14:52
Martoszka, Iwka, Andzia 34, olka30, Anna255, kita, Beata.D, Bluberry, Kati86, muminka83, kark lubią tę wiadomość
-
Czyli jeszcze jest dla mnie nadzieja to ja się jednak nie poddaje i od 1 stycznia wracam do starań cóż co ma byćto bbędzie. Gratulacje
Andzia 34, olka30, magda.o lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny