X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Doula za i przeciw
Odpowiedz

Doula za i przeciw

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • Justi2 Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2014, 19:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zuzzi mi też się wydaje że dwie osoby towarzyszące nie przejdą:) wydaje mi się że doula to powinna być osoba która rodziła przynajmniej dwa razy żeby mieć jakies porównanie
    ale najlepsze jest to że dzwoniłam kiedys do ich głównej siedziby i spytałam czy jeżeli mam skończone studia położnicze czy muszę wszystkie kursy przechodzic i u słyszałam ze tak ale wydaje mi się że to chodzi bardziej o samo prawo nazywania się doulą zrezygnowałam bo kursy niestety tylko w Warszawie i cena kursów też wysoka no nic na razie musi mnie zadowolić uczestnictwo w porodach znajomych i i ich znajomych może grono się samo rozszerzy bez tytułu doula:))

Justi2
1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - objawy, rodzaje i najczęstsze przyczyny poronienia

Poronienie to przedwczesne zakończenie ciąży, która trwała krócej niż 22 tygodnie. Poronieniem samoistnym kończy się około 10-15% ciąż, przy czym około połowa kończy się jeszcze przed implantacją zarodka w macicy, czyli przed 8 tygodniem. Dowiedz się jakie są przyczyny poronienia, objawy i diagnostyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ