Drugi okres w miesiącu
-
Hej, 1 czerwca miałam miesiączkę, staramy się o dziecko od dłuższego czasu, przeważnie cykle były wydłużone, opóźnione, a tym razem zaczęłam plamić w 19 dniu cyklu, myślałam że to zwykle.plamienie, ale towarzyszył mu ból w plecach i podbrzuszu, dzień później krwawienie rano było nieco większe (nie tak jak okres ale było tego więcej niż zwykle plamienie) i trwało to około 3 dni, pomyślalabym że to okres który pojawił się za wcześnie, ale było tego zdecydowanie za mało jak na okres, a za dużo jak na zwykle plamienie. Miała tak któraś z was, co się okazało? Ginekologa mam na 2 lipca także jeszcze troszkę czasu, a strasznie się denerwuje...15.12.2022 ⏸️ pozytyw
-
Natalia01200 wrote:Hej, 1 czerwca miałam miesiączkę, staramy się o dziecko od dłuższego czasu, przeważnie cykle były wydłużone, opóźnione, a tym razem zaczęłam plamić w 19 dniu cyklu, myślałam że to zwykle.plamienie, ale towarzyszył mu ból w plecach i podbrzuszu, dzień później krwawienie rano było nieco większe (nie tak jak okres ale było tego więcej niż zwykle plamienie) i trwało to około 3 dni, pomyślalabym że to okres który pojawił się za wcześnie, ale było tego zdecydowanie za mało jak na okres, a za dużo jak na zwykle plamienie. Miała tak któraś z was, co się okazało? Ginekologa mam na 2 lipca także jeszcze troszkę czasu, a strasznie się denerwuje...
Moze to plamienie owulacyjne zwłaszcza że towarzyszył mu ból. -
Natalia01200 wrote:Hej, 1 czerwca miałam miesiączkę, staramy się o dziecko od dłuższego czasu, przeważnie cykle były wydłużone, opóźnione, a tym razem zaczęłam plamić w 19 dniu cyklu, myślałam że to zwykle.plamienie, ale towarzyszył mu ból w plecach i podbrzuszu, dzień później krwawienie rano było nieco większe (nie tak jak okres ale było tego więcej niż zwykle plamienie) i trwało to około 3 dni, pomyślalabym że to okres który pojawił się za wcześnie, ale było tego zdecydowanie za mało jak na okres, a za dużo jak na zwykle plamienie. Miała tak któraś z was, co się okazało? Ginekologa mam na 2 lipca także jeszcze troszkę czasu, a strasznie się denerwuje...
-
Mi się zdarzył okres 2 razy w miesiącu,tzn ja tak myślałam że to okres ale też nie pasowało w ogóle do terminu. Okres i po dwóch tygodniach znów okres... Skontaktowałam się z lekarzem i kazał przyjechać od razu na badanie w tym krwawieniu. Okazało się że to absolutnie żaden okres bo macica nie była w okresie złuszczania. Po prostu jakieś krwawienie między cykliczne i brałam Duphaston i czekałam na normalny okres.
Kasiooola lubi tę wiadomość
👶 2012r (syn)--> Anty --> 2017r rozpoczęcie starań
👼 2019r -15tc 💔
👼 2019r - 9tc 💔
2 x CB 💔
06.2023r - CB 💔
06.2024r - CB 💔
❌Toczeń [10.2023r Remisja Ana 1:5120-> 1:360]/ Endometrioza ❌ -