Dupaston i clo
-
Hej dziewczyny dzis wrocilam od lekarza i przepisal mi dupaston a pozniej clo...dodam ze w styczniu poronilam i wogole do tej pory nie mialam okresu i jeszcze mam PCO, czyli z tego co mi wiadomo to dupaston jest na to zeby wyregulowac a clo zeby doszlo do owulacji czy moze ktoras z was miala podobne problemy i jak na was dzialaly te tabletki czy ulatwia zajscie w ciaze??Moze ktos cos poradzi . Pozdrawiam:)Magda26
-
nick nieaktualny
-
hej ja brałam luteine bo po antykoncepcji nie dostałam okresu a teraz jestem pierwszy miesiąc na clo w celu poprawienia owulacji i wychodowaniu fajnych pęcherzyków po luteinie okres przyszedł zaraz na drugi dzień po clo tez czuje sie póki co super żadnych skutków ubocznych clo pomaga własnie wychodować większe pęcherzyki wiec pomaga zajść w ciąże a nawet jak na ulotce jest info w ciąże mnogą na innych wątkach dziewczyny radzą by przy clo robić sobie monitoring u ginekologa i ja tak tez zamierzam zrobić w czerwcuNasz synuś
cykl starań -
Magda 26 wrote:Hej dziewczyny dzis wrocilam od lekarza i przepisal mi dupaston a pozniej clo...dodam ze w styczniu poronilam i wogole do tej pory nie mialam okresu i jeszcze mam PCO, czyli z tego co mi wiadomo to dupaston jest na to zeby wyregulowac a clo zeby doszlo do owulacji czy moze ktoras z was miala podobne problemy i jak na was dzialaly te tabletki czy ulatwia zajscie w ciaze??Moze ktos cos poradzi . Pozdrawiam:)
Magda a tobie lekarz zalecił juz monitoring i w którym dniu jestli juz o tym mówił??Nasz synuś
cykl starań -
nick nieaktualnyowszem powinno sie miec monitorowany cykl przy clo, ale mi lekarz kiedys przepisal clo + duphaston na cykl - bez monitoringu... chyba zalezy na kogo sie trafi - ja akurat trafilam pechowo ale wiele dziewczyn z forum tez biorac (nawet 8 cykli z clo) moze ze dwa tylko miala monitorowane a reszte nie... grozi to przestymulowaniem, ale mysle, ze jak sie wezmie w cyklu z clo duphaston lub luteine, to i tak ewentualnie sie wszystko wchlonie i nie powinno byc torbieli...
-