Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne duphaston skutki uboczne
Odpowiedz

duphaston skutki uboczne

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nancy90 Koleżanka

Wysłany: 16 stycznia 2017, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    heja dziewczyny! czy któraś z Was odczuła jakieś skutki uboczne po zażywaniu duphostanu?? bo mnie bolą jajniki i piersi..i nie wiem czy to od tabletek czy może w końcu ciąża:)

Starania od lipca 2016
  • Anusias Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2017, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, ja biorę duphaston już kilka cykli i strasznie się po nim czuję. Mam zatrzymaną wodę, bolące, nabrzmiałe piesi, ból jajników, nudności i ogólnie fe :/ Jest duże prawdopodobieństwo, że Twoje objawy są duphastonu, ale tez jest szansa, że ciąża :) Kiedy masz planowany okres? Ja w najbliższą niedzielę....

kilka cykli na dupku
    HSG drożne
    od marzec 2017 stymulacja z Clo i Pregnylem
    kwiecieć 2017 bez wspomagaczy
    dxom3e5e3askkvtc.png[/url]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 stycznia 2017, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak po duphastonie mozesz czuc sie jak w ciazy.
    mdłosci bolace piersi czujesz bardziej jajniki. to niestety normalne.

zycze Ci zeby jednak u Ciebie okazalo sie ze to ciazowe

• Bella_Bella Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2017, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nancy90 wrote:
    heja dziewczyny! czy któraś z Was odczuła jakieś skutki uboczne po zażywaniu duphostanu?? bo mnie bolą jajniki i piersi..i nie wiem czy to od tabletek czy może w końcu ciąża:)

Ja nie mam skutków ubocznych po duphastonie. Chyba, że bierzesz go stale bez przerwy w duzej dawce to mogą być nudności po nim.

m3sxskjoa5ll377l.png
    34bwk0s3uvbnlpvu.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 stycznia 2017, 12:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bella_Bella wrote:
    Ja nie mam skutków ubocznych po duphastonie. Chyba, że bierzesz go stale bez przerwy w duzej dawce to mogą być nudności po nim.

ja bralam przez 10 dni - 1 dziennie i pierwsze 2 cykle mialam masakre z objawami niby ciazowymi...ale wiadomo kazdy znosi to inaczej

• coccolino Przyjaciółka

Wysłany: 16 stycznia 2017, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja biorę duphaston od dwóch cykli. Moje objawy to ból głowy, ciężkie obrzmiale, bolące piersi niemal od pierwszej tabletki do miesiączki, mdłości, tradzik. W drugim cyklu zdecydowanie lepiej się już czulam, nie było mdłości i tradziku więc organizm chyba zaczyna się przyzwyczajać. Mam brać do momentu zajścia w ciążę, mam nadzieję, że już niedługo :-)

3jgx3e3kvup8iows.png
  • nancy90 Koleżanka

Wysłany: 17 stycznia 2017, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    termin @ 25.01 ale mam nadzieję że nie przyjedzie. Dziś biorę ostatni dzień duphaston

Starania od lipca 2016
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 fascynujących faktów o ciąży, które poznasz dzięki aplikacji OvuFriend!

Jesteś ciekawa co czeka Cię w kolejnym tygodniu ciąży? Jak rozwija się Twój maluszek? A może chciałabyś na bieżąco śledzić objawy swojej ciąży i przyrost wagi na siatkach centylowych dopasowanych indywidualnie dla Ciebie? Sprawdź, co jeszcze fascynującego odkryjesz w trybie ciążowym w aplikacji OvuFriend! 

CZYTAJ WIĘCEJ