duphaston skutki uboczne
-
Hej, ja biorę duphaston już kilka cykli i strasznie się po nim czuję. Mam zatrzymaną wodę, bolące, nabrzmiałe piesi, ból jajników, nudności i ogólnie fe Jest duże prawdopodobieństwo, że Twoje objawy są duphastonu, ale tez jest szansa, że ciąża Kiedy masz planowany okres? Ja w najbliższą niedzielę....
kilka cykli na dupku
HSG drożne
od marzec 2017 stymulacja z Clo i Pregnylem
kwiecieć 2017 bez wspomagaczy
[/url] -
nick nieaktualny
-
nancy90 wrote:heja dziewczyny! czy któraś z Was odczuła jakieś skutki uboczne po zażywaniu duphostanu?? bo mnie bolą jajniki i piersi..i nie wiem czy to od tabletek czy może w końcu ciąża:)
Ja nie mam skutków ubocznych po duphastonie. Chyba, że bierzesz go stale bez przerwy w duzej dawce to mogą być nudności po nim. -
nick nieaktualnyBella_Bella wrote:Ja nie mam skutków ubocznych po duphastonie. Chyba, że bierzesz go stale bez przerwy w duzej dawce to mogą być nudności po nim.
ja bralam przez 10 dni - 1 dziennie i pierwsze 2 cykle mialam masakre z objawami niby ciazowymi...ale wiadomo kazdy znosi to inaczej -
Ja biorę duphaston od dwóch cykli. Moje objawy to ból głowy, ciężkie obrzmiale, bolące piersi niemal od pierwszej tabletki do miesiączki, mdłości, tradzik. W drugim cyklu zdecydowanie lepiej się już czulam, nie było mdłości i tradziku więc organizm chyba zaczyna się przyzwyczajać. Mam brać do momentu zajścia w ciążę, mam nadzieję, że już niedługo
-