dwie owulacje w jednym cyklu???
-
WIADOMOŚĆ
-
Jestem przykładem kiedy po raz kolejny mam dwie owulacji w jednym cyklu. Najpierw z lewego jajnika a potem z prawego jajnika. Potwierdzone usg i testami owulacyjnymi.
zaczęło się tak dziać po akupunkturzeWiadomość wyedytowana przez autora: 20 grudnia 2015, 00:15
-
hej,
A ja mam jakas anomalie. Miałam potwierdzoną owulacje w 14 dniu cyklu z prawego jajnika... dziś byłąm na kontroli . Mamy 26 dzien cyklu i ... jest ciąłko żółte z tamtej owulacji, ale... jest też 24 mm pecherzyk znowu na prawym jajniku? myslicie że to podwójn aowulacja? ale taki odstep czasu??? -
Starająca pewnie, że mogła Ci się przesunąć
Auricomka a co lekarz powiedział? bo z tego co wiem to podwójna owulacja jest wtedy, gdy w tym samym czasie rozwijają się dwa pęcherzyki na jednym bądź dwóch jajnikach w małym odstepie czasowym najwyżej jeden dzien. Więc dziwne to u Ciebie i dziwne, że lekarz tego nie skomentowałDakota -
Hey
jestem "nowicjuszem" u Was, ale chętnie zabiorę głos w prawie podwójnej owulacji, która dzisiaj została potwierdzona przez gina, w piatek 31.03 w 14 dc przyjmowałam zastrzyk z pregnylu 3x5000j przy pęcherzyku 22 mm w lewym jajniku, dzisiaj potwierdzono owulację i w drugim jajniku pojawił się kolejny, endometrium ponad 10, w środę kolejna kontrolaBatonik33 -
gocha04 wrote:dziewczyny dwa razy w jednym cyklu do owu dojśc nie może, a może to były poprostu objawy zagnieżdżenia....? tak głośno myślę.
Hej potwierdzam ze to możliwe, mam monitoring owulacji i w ostatnim cyklu miałam 2 dojrzałe pecherzyki, które przez weekend pękły - potwierdzone w usgWiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2023, 08:46
-