Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Dzień płodny??
Odpowiedz

Dzień płodny??

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Anka1986 Przyjaciółka

Wysłany: 14 marca 2013, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam jestem 5 dni po @ a detektor owulacyjny pokazuje mi że mam dziś dzień płodny i wskazuje na to tylko śluz i nic więcej.Zażywam Wiesiołek na poprawę śluzu.Czy nie mam się tym przejmować i czekać na prawidłowy dzień płodny czy to może teraz być dniem płodnym?
    To mój cykl :

4baac1312c3d98ea52126c58969e500f.png

Co ma być to będzie siłę znajdę wszędzie :D
  • andziol Koleżanka

Wysłany: 14 marca 2013, 15:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiesz co, spróbować nie zaszkodzi :) żeby "jak by co" to nie żałować :)

ale jakoś mi się nie wydaje, jeśli masz dłuższe cykle niż 21 dni.

Jak powprowadzasz następne dane w kolejne dni moze ci przeskoczyć.

zrz6zbmh7yy79ed9.png

2nn3skjofxiik2bq.png
  • Anka1986 Przyjaciółka

Wysłany: 14 marca 2013, 15:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzięki andziol tylko niech mąż z pracy rzyjdzie.... heh trzymaj kciuki Kochana :*

4baac1312c3d98ea52126c58969e500f.png

Co ma być to będzie siłę znajdę wszędzie :D
  • moni_c Autorytet

Wysłany: 14 marca 2013, 17:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    od razu po @ co dwa dni próbować :D najlepiej do 4 dnia po oznaczeniu przez ovu owulacji :)

mc1d28t.png
    zabawa.gif
    20100828580113.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ