Dziewczeta Dolny Sląsk
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHej dziewczynki,
czy są tu kobitki z Wrocławia lub okolic.
Pomyslalam ze warto o taki watek, ponieważ bedziemy w stanie wymienic sie informacjami na temat swoich lekarzy,metod prowadzenia, klinik, badan itp itd:)
Ja osobiście bardzo chetnie poslucham na temat waszych lekarzy, lub lekarzy ktorych radzicie unikać. Proszę o dołączanie się do tematu:)
Hej!aganieta lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
jestem z okolic Wrocławia a leczę się u lekarza we wrocławiu, ale nie tylko bo również w Bytomiu mam wspaniałego specjalistę godnego polecenia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2013, 18:49
"Nadzieja zawiera w sobie światło mocniejsze od ciemności, jakie panują w naszych sercach".Jan Paweł II
-
nutka wrote:Adk witaj;) Można wiedzieć jaki lekarz?
Nie odwiedzam lekarzy za często. Ale jeśli już idę do gina do chodzę do Rojka. Chodziłam kiedyś do Lewandowskiego ale leczył mój brak miesiączki tabletkami anty nie zlecając żadnych badań. -
A widzisz. Ja właśnie do Lewandowskiego trafiłam z poronieniem i bardzo fajnie mnie potraktował. Dlatego od jakiegoś czasu chodzę do niego(zresztą kilka dni temu dowiedziałam się, że przyjmuje w Chojnowie w przychodni i kolejki są do niego nieziemskie), a do Rojka zapisałam się na poniedziałek ze względu na nowy sprzęt, który podobno mają na okrzei. Jak sprawi na mnie dobre wrażenie to zostanę u niego.
-
nutka, ogólnie mogę powiedzieć, że doktor Lewandowski to złoty i przemiły człowiek. Bardzo delikatny przy badaniu i wizyty u niego są naprawdę "przyjemne". A już na pewno wolę iść do niego na badanie niż np. do dentysty Co do Rojka, to robię w zasadzie u niego tylko usg, którego brakuje niestety w gabiniecie Lewandowskiego w Legnicy, a przynajmniej jakiś czas temu nie miał. Faktycznie dr. Rojek ma sprzęt wysokiej jakości i nowy. W zasadzie to dawno nie byłam u gina na kontroli... Wybiorę się za dwa cykle. Akurat wtedy skończy się czas, który dałam sobie na zajście w ciąże bez lekarskiej pomocy Daj znać jakie wrażenia po dr. Rojku