Dziewczeta Dolny Sląsk
-
WIADOMOŚĆ
-
adk_1989 wrote:nutka, ogólnie mogę powiedzieć, że doktor Lewandowski to złoty i przemiły człowiek. Bardzo delikatny przy badaniu i wizyty u niego są naprawdę "przyjemne". A już na pewno wolę iść do niego na badanie niż np. do dentysty Co do Rojka, to robię w zasadzie u niego tylko usg, którego brakuje niestety w gabiniecie Lewandowskiego w Legnicy, a przynajmniej jakiś czas temu nie miał. Faktycznie dr. Rojek ma sprzęt wysokiej jakości i nowy. W zasadzie to dawno nie byłam u gina na kontroli... Wybiorę się za dwa cykle. Akurat wtedy skończy się czas, który dałam sobie na zajście w ciąże bez lekarskiej pomocy Daj znać jakie wrażenia po dr. Rojku
W poniedziałek idę do Rojka to dam znać. Właśnie ze względu na usg go wybrałam, bo Lewandowski faktycznie nie ma. Malkiewicz miał ale stare jak świat;)
A tak w ogóle, to jesli dr. Lewandowski mieszka pod tym adresem, który ma na pieczątce, to będzie moim sąsiadem z piętra niżej, bo kupiliśmy mieszkanie i za ok 2-3 tyg się przeprowadzamy! Byłabym dosłownie pod stałą kontrolą lekarza;P -
Hej dziewczyny
Szukam dobrego lekarza i kliniki niepłodności we Wrocku. Możecie kogoś/którąś polecić???
Dzięki z góry za odpowiedź"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwych opcji. Daruj sobie myślenie o tym o będzie. Bo wiesz co??? Od życia dostaniesz i tak to, czego kompletnie się nie spodziewasz." -
Super! Już do niego będę chodzić Sprzęt wszystko nówka, zresztą jak cała przychodnia. Lekarz miły, konkretny. Zbyt wiele czasu mi nie poświęcił może, ale to rozumiem,bo już było po 15 a była obsuwa czasowa i jeszcze kilka babek czekało- które miały do 15 być przyjęte. Więc następnym razem muszę się starać na rano zarejestrować. Ale zbadał co trzeba, więc jest ok:)
-
Hej dziewczyny! Skoro już mowa o wrocławskich lekarzach to zna któraś profesora Zimmera? W końcu jakiś lekarz puknął się w głowę i zamiast snuć domysły jak większość dotychczas, skierował mnie do tego właśnie profesora.
Tak w ogóle jestem z okolic Namysłowa. Do Wrocławia blisko. -
nick nieaktualny